Turkuvaz Grubu'nun yeni televizyonu yayın hayatına başlıyor. Kanalın kadrosunda kimler var?

İşte, Çarşamba gecesi test yayınına başlayacak kanaldan detaylar!

Google Haberlere Abone ol
Turkuvaz Grubu'nun yeni televizyonu yayın hayatına başlıyor. Kanalın kadrosunda kimler var?

Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni kanalı A Spor, 17 Eylül  Çarşamba gününü 18 Eylül  Perşembe  gününe bağlayan gece deneme yayınına başlayacak.



Türkiye Kupası maçlarının yanı sıra, Süper Lig heyecanını da futbol dünyasının usta isimleriyle izleyenlerine aktaracak olan A Spor, futboldan, basketbola, voleyboldan, motor sporlarına kadar tüm spor branşlarından naklen yayınlar, özel programlar, haberler, röportajlar ve ilginç görüntülerle spor yayıncılığına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.



A Spor, Türksat 4A uydusundan, Türksat 4A Uydusu Frekans: 12053 Mhz Symbol Rate : 27500 Polarizasyon: H ( Yatay ) FEC : 5/6 bilgileri kullanılarak izlenebilecek.



HD kalitesinde yayın yapacak A Spor'un program akışı şöyle olacak:



A Spor her sabah 07.00'de 'Sabah Sporu' programıyla güne merhaba diyecek. Hafta içinde Ceyla Büyükuzun, hafta sonunda Mustafa Göksu'nun sunumuyla ekrana gelecek programda haberler, gazete başlıkları, bir önceki günden yansıyan gelişmeler, yeni günün gündemi, gelişmelere ilişkin yorum ve analizler ekrana gelecek. Her sabah usta bir spor yorumcusu günün olaylarını ve gündemdeki gelişmeleri değerlendirecek.



Gün ortasında sporun gündemine ve sıcak gelişmelere ilişkin tüm başlıklar 'Spor Ajansı' programında olacak. Türkiye'nin dört bir yanından canlı yayınlar, telefon bağlantıları, özel haberler ve gelişmeler 'Spor Ajansı'nda izleyiciyle buluşacak. Ayrıca ajansın konukları gündeme ilişkin değerlendirmeleriyle spordaki gelişmeleri izleyiciyle paylaşacak.



A Spor akşam kuşağında yayınlanacak 'Futbol'a' programında, yorumcular günün önemli spor olayı çerçevesinde yorum ve değerlendirmelerde bulunacak. Levent Tüzemen, Gürcan Bilgiç, Turgay Demir, Olcay Çakır, Bülent Timurlenk ve Haldun Domaç gibi yorumcular Süper Lig maçlarından, Avrupa mücadelesi ve milli maçlara kadar akşamın futbol gündemindeki olayları yorumlayacak. Maçlardan canlı bağlantılar ve röportajlar da 'Futbol'a' yayınında izleyiciyle buluşacak.



Turkuvaz Grubu'nun yeni televizyonu yayın hayatına başlıyor. Kanalın kadrosunda kimler var?



Turkuvaz Grubu'nun yeni televizyonu yayın hayatına başlıyor. Kanalın kadrosunda kimler var? - Resim : 2



Turkuvaz Grubu'nun yeni televizyonu yayın hayatına başlıyor. Kanalın kadrosunda kimler var? - Resim : 3



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin