Türkücü ve oyuncu Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu taziye mesajı yayınladı

Türkücü ve oyuncu Nuri Sesigüzel, İstanbul'da hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Nuri Sesigüzel için taziye mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Türkücü ve oyuncu Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu taziye mesajı yayınladı

86 yaşındaki Nuri Sesigüzel'in Beylikdüzü'ndeki özel hastanede kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Halk Müziği Sanatçısı Sesigüzel için sosyal medyadan taziye mesajı yayınladı.

Erdoğan, "Türk müziğinin usta ismi Nuri Sesigüzel'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor; kıymetli sanatçımızın ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Sesigüzel için yarın öğle vakti Teşvikiye Camii'nde tören düzenlenecek. Nuri Sesigüzel'in daha sonra Büyükçekmece mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde ise sanatçı Nuri Sesigüzel’in vefatı nedeniyle kızı Birgi Canberk ve oğlu Mehmet Sesigüzel’i telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Nuri Sesigüzel’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

KILIÇDAROĞLU MESAJ YAYIMLADI

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Sesigüzel için taziye mesajı yayımladı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "Usta ses sanatçısı ve sinema oyuncusu değerli Nuri Sesigüzel'in vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Nuri Sesigüzel'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Etiketler erdoğan taziye
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin