Türksat ve Discovery arasında yeni anlaşma

Türksat ve Discovery arasında imzalanan anlaşma ile Discovery Channel, Discovery Science, ID, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları KabloTV’deki yayınlar devam edecek.

Google Haberlere Abone ol
Türksat ve Discovery arasında yeni anlaşma

Türksat ve Discovery arasında imzalanan anlaşma ile Discovery Channel, Discovery Science, ID, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları KabloTV’deki yayınlarına 3 yıl daha devam edecek.

Türksat KabloTV müşterileri, Discovery Channel’ın “Altın Peşinde”, “İşte Sürat İşte Ses”, Ölümcül Av”, “ID’nin Jeffrey Eppstein’ı Kim Öldürdü?”, “İhanet ve Kan Bağları”, “Discovery Science’ın Evrenin İşleyişi”, “Nasa’nın Açıklanamayan Dosyaları” ve “Tarihe Yakından Bakış” gibi programlarına erişebilecekler.

Bu içeriklerin yanı sıra, Eurosport tarafından yayınlanacak, Avustralya Açık tenis turnuvasını, Tokyo 2021 Yaz Olimpiyatlarını ve Tour de France bisiklet yarışlarını izlemeye devam edecekler.

Söz konusu anlaşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Türksat Genel Müdürü Cenk Şen, Türkiye’nin ilk ve tek kablolu dijital TV platformu KabloTV’nin, kullanıcılarına ilk günden beri her beğeniye hitap eden zengin içerikler sunduğunu belirtti. Yaşanan değişim rüzgârını arkasına alarak gün geçtikçe gelişmekte olan dijital dünyanın gereklerini ve yenilikçi hizmetlerinde en yeniyi yakalamayı hedefleyen KabloTV’nin, bu konuda ilklere imza atarak sektördeki farklılığını ortaya koyduğunu ifade eden Şen, KabloTV müşterilerine sunulan içeriğin zenginleştirilmesi kapsamında, belgesel severler tarafından yakından takip edilecek Discovery kanallarını Türksat Kablo abonelerine ulaştıran bu anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Discovery Kıdemli İş Geliştirme Müdürü Birgül Öztürk, “Türksat ile olan işbirliğimizi sürdürdüğümüz için çok mutluyuz. İmzalanan anlaşma sonucu KabloTV aboneleri, macera, yaşam tarzı, suç ve spor gibi türleri barındıran geniş bir içerik yelpazesine erişim sağlayacaklar. 8 Şubat’ta başlayacak Avustralya Açık tenis turnuvasını ve bu yaz yapılacak Tokyo 2021 Yaz Olimpiyatlarını en önden takip edebilecekler” diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin