Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntü. 3 aylık bebeğe babadan işkence. Gaziantep Şahinbey’deki kan donduran görüntü sonrası baba tutuklandı, bebeğin durumu kritik

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntü Gaziantep'in Şahinbey ilçesinden geldi. Kan donduran görüntülerde bir babanın 3 aylık bir bebeğe yönelik şiddet görüntüleri emniyeti de, valiliği de harekete geçirdi. Görüntülerde kucağındaki bebeğe şiddet üstüne şiddet uygulayan baba, eşi geldikten sonra çocuğu ona veriyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yürek yakan görüntüleri paylaştı, “Bu alçağı yakalayın” dedi. Baba tutuklandı bebeğin durumu kritik.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntü. 3 aylık bebeğe babadan işkence. Gaziantep Şahinbey’deki kan donduran görüntü sonrası baba tutuklandı, bebeğin durumu kritik

Gaziantep Şahinbey’de çekildiği iddia edilen görüntülerde, 3 aylık bebeğe babası tarafından işkence edildiği görülüyor. Gaziantep Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre bebeğin hayati tehlikesi olduğu, babanın da gözaltına alındığı bildirildi.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntü sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 3 aylık bir bebeğin babası tarafından öldüresiye dövüldüğü anlar bir başkası tarafından anbean kaydedilirken, korkunç şiddet annenin olaya müdahale etmesiyle son buluyor.

Gaziantep Gündem gazetesinin WhatsApp ihbar hattına gelen videoda, bebeğin sürekli ağladığı ve adamın art arda vurduğu anlar yer alıyor. Kan donduran o anlar, anne olduğu iddia edilen kadının odaya girmesiyle son buluyor.

KAN DONDURAN O ŞİDDET GÖRÜNTÜLERİNİ YAYIMLAYAMIYORUZ

Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntü. 3 aylık bebeğe babadan işkence. Gaziantep Şahinbey’deki kan donduran görüntü sonrası baba tutuklandı, bebeğin durumu kritik

BABA GÖZALTINA ALINDI

Gaziantep Valiliği’nce yapılan açıklamada, “Emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır” denildi.

Hastanede tedavi altına alınan C.G. isimli bebeğin kafasında tramvaya bağlı yaralanma olduğu ve hayati tehlikesi olduğu bildirildi. Şüpheli Yunus Göç ise gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Sosyal medyada yayılmasıyla büyük yankı uyandıran videoya vatandaşların yanı sıra siyasetçilerden de tepki geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yürek yakan görüntüleri paylaştı. Özdağ paylaşımında Emniyet Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek “Bu alçağı yakalayın” ifadelerini kullandı.

BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Gaziantep'te, babası Yunus Göç tarafından ağladığı için dövülen 2 aylık bebeğin hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren bebeğin, hayati tehlikesinin bulunduğunu belirten Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor İsmail Demir, "Gece saatlerinde Gaziantep Üniversite Hastanesi Tıp Fakültesi’nden direkt olarak hastamız hastanemize getirildi. Üniversite hastanesine de hastamız kafa travması olarak getirilmiş. Bebeğin babası tarafından darp edildiğini öğrendik. Üniversite hastanesinde yapılan ilk müdahalede beyinde kanama tespit edilmesinin ardından yoğun bakım olarak bebek hastanemize sevk edildi. Burada ilk tetkiklerin ardından biz de muayenemize başladık. Daha sonra çektiğimiz beyin tomografilerinde de beyin kanamasında bir artış görmediğimiz için şu an için cerrahi bir müdahale düşünmedik. Sürece medikal tedavi ile devam ediyoruz. Beyin kanaması geçirdiği için bebeğin hayati tehlikesi de devam etmekte" diye konuştu.

KOMŞULAR ŞAŞKIN

2 yıllık evli olan Yunus-Semra Göç çiftinin komşuları ise olayı sosyal medyadan öğrendiklerini ve çok şaşırdıklarını söylediler.

Bebeği darp eden fabrika işçisi baba Yunus Göç'ü sakin bir kişilik olarak tanıdıklarını ifade eden komşularından Ökkeş Sevimli, "Ben görünce şok oldum. En son yapacak kişi buydu. Neden yaptığını bilmiyorum. Yaptığı işe bir anlam veremiyorum. Çok fazla dışarı çıkan komşuluk ilişkisi olan birisi değildi. Neden böyle yaptı anlamadım” diye konuştu.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.G, "nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin