Türkiye'ye tatile gelen mankene büyük şok: Çırılçıplak vaziyetteyken...

Avustralya’da yaşayan manken Mikaela Testa tatil için geldiği Türkiye'de yaşadıklarını anlattı.Testa tam duşa girmek üzere tuvaletteyken ve çırılçıplak bir vaziyetteyken içeri adamın girdiğini söyledi ve...

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'ye tatile gelen mankene büyük şok: Çırılçıplak vaziyetteyken...

Avustralya’da yaşayan manken Mikaela Testa’nın Türkiye tatili panik içinde bitti. Arkadaşı Grace ile Türkiye’ye tatile gelen genç kadın, burada tanıştıkları bir erkekle zaman geçirmeye başladı. İki kadının yanından ayrılmayan ve birlikte etkinliklere giden adamın ismi açıklanmazken, başta bu adamın çok iyi davrandığı belirtildi.

 Türkiye'ye tatile gelen mankene büyük şok: Çırılçıplak vaziyetteyken...

Genç kadın yaşadıklarını anlattı.

Ancak Testa, daha sonra yaşadıkları karşısında şoke olduğunu söyledi. Genç kadın tam da duşa girmek üzere tuvaletteyken ve çırılçıplak bir vaziyetteyken içeri bu adamın girdiğini söyledi.

Birlikte duşa girmek istediğini söyleyen yüzsüz adamın sözleriyle şoka giren genç kadın, “Hayatım bir anda gözümün önünden film gibi geçti. Bana tecavüz etmesi aklıma gelmedi ama bana zarar verebileceği ve beni öldürebileceğini düşündüm” dedi.

 Türkiye'ye tatile gelen mankene büyük şok: Çırılçıplak vaziyetteyken... - Resim : 2

Avustralyalı manken, banyoda çıplak bir erkek görünce çığlık atarak güvenliği çağırdıklarını söyledi.

23 yaşındaki genç kadın yaşadıklarını Avustralya medyasına anlatırken, “Bu yaşadığım en kötü seyahat tecrübesiydi. Bu olayların ardından ülkeden gittik” dedi.

YİNE DE TÜRKİYE’YE GELMEK İSTİYOR

Testa, “Grace çok da sorumluluk sahibi biri değil ve nereye gidersek onu da davet etti. Otel odamıza gelince şaşkına döndüm. Bir anda soyunmaya başladı ve benimle duşa girmek istediğini söyledi” yorumunu yaptı. Adamı odada görünce çığlık atan Testa, daha sonra otelin güvenlik görevlilerinin adamı dışarı çıkardığını söyledi.

Testa, adamın odadan bazı eşyalarını çaldığını da söylerken, “Seyahat ederken kimin kim olduğunu anlayamazsınız. O yüzden dikkatli olun” dedi. Genç kadın bu olayın üzerine hızla Türkiye’den kaçtıklarını söylerken, bu kötü deneyime rağmen yeniden Türkiye’ye gelmek istediğini de dile getirdi.

Etiketler Türkiye manken
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin