Türkiye'ye Rusya ve Yunanistan'dan iki önemli ziyaret! Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ve Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov geliyor

Türkiye'ye Rusya ve Yunanistan'dan iki önemli ziyaret!. Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelecek. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ise 6-7 Nisan'da ticari ve enerji konuları da dahil olmak üzere ikili ilişkileri görüşmek için Türkiye'ye gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'ye Rusya ve Yunanistan'dan iki önemli ziyaret! Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ve Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov geliyor

Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre Panagiotopoulos, Akar'ın daveti üzerine 4 Nisan Salı günü Hatay'a gelecek.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin vurduğu Hatay'a ziyarette bulunacak Akar ve Panagiotopoulos baş başa da görüşecek.

Öte yandan Bakanlar Akar ve Panagiotopoulos, 9 Mart'ta bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

Yapıcı ve olumlu bir havada geçen telefon görüşmesinde, komşu iki ülke arasında iyi komşuluk ilişkilerine dayalı gündemin geliştirilmesi konusunda mutabık kalınmıştı.

RUSYA DIŞİŞLERİ BAKANI DA GELİYOR

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, 6-7 Nisan'da ticari ve enerji konuları da dahil olmak üzere ikili ilişkileri görüşmek için Türkiye'ye gelecek.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 'ticari ve enerji konuları da dahil olmak üzere ikili ilişkileri görüşmek üzere' Türkiye'ye gelecek. Sputnik'in aktardığına göre, Lavrov 6-7 Nisan tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin