Türkiye'nin konuştuğu 'kiracısına 2 milyon teklif etti' iddiası doğru mu? Bebek'teki evde oturan o kiracı ilk kez konuştu ve gerçeği açıkladı

İstanbul'da bir ev sahibinin kiracısının evini boşaltması için 2 milyon lira tahliye parası teklif ettiği iddiası Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Konuyla ilgili kiracı gerçeği açıkladı. Bebek'te oturduğu daireden çıkması için kendisine ev sahibi 2 milyon lira teklif etti mi?

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin konuştuğu 'kiracısına 2 milyon teklif etti' iddiası doğru mu? Bebek'teki evde oturan o kiracı ilk kez konuştu ve gerçeği açıkladı

Türkiye her gün fahiş kira ve ev sahibi ile kiracıların arasında yaşanan arbedelerin haberlerini okurken İstanbul Bebek'teki bir daire ile ilgili çok ilginç bir iddia öne sürüldü.

Sabah gazetesinde dün yayımlanan habere göre Bebek'te bir dairede 60 bin lira kirada oturan bir kiracının taşınması için ev sahibi 2 milyon lira tahliye parası teklif etti. Haber sosyal medyada gündem olurken evin sahibinin Göztepe Spor Kulübü'nün eski başkanı Fırat Yiğit olduğu öne sürüldü.

Söz konusu haber Türkiye'nin gündemine otururken 2 milyon lira teklif edildiği iddia edilen kiracı Murat Sönmez konu ile ilgili ilk kez konuştu. Söz konusu iddialar üzerine Show Haber'e konuşan kiracı Murat Sönmez, çıkan haberleri yalanladı.

KİRACI, SÖZ KONUSU İDDİALARI YALANLADI

Sönmez, basında yer alan ve Türkiye'nin gündemine oturan haberle ilgili "Bu haberlerin tamamı asılsızdır. İş dünyasında olan insanlarız. Bu tür haberlerin çıkması hiç hoş değil. Sadece şaşırdık" ifadelerini kullandı. Tekstilci olduğu öğrenilen Sönmez, haberde yer alan bu rakamların kendileri için ufak rakamlar olduğunu söyledi.

3 yıldır aynı evde oturduklarını belirten Sönmez, kimsenin verdiği kirayı bilmek zorunda da olmadığını belirtti. Sönmez'in avukatı Fatih Marangoz da yaptığı açıklamada "Müvekkilim tekstil ve inşaat alanında faaliyet gösteren, ülkemizin tanınmış iş insanlarından biridir. Konuya ilişkin her türlü yasal süreci derhal başlattık" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin