Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayeti. Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut olayı nedir. Münevver Karabulut ne zaman ve nasıl öldü?

Cem Garipoğlu 2009 yılında Münevver Karabulut'u evinde öldürüldü. Türkiye'nin kanını donduran cani cinayet uzun bir süre konuşulmuştu. Oyuncu Nilperi Şahinaya'nın Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile 'bilmeden' poz vermesi, seneler önce işlenen Münevver Karabulut cinayetini yeniden gündeme getirdi. Peki Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut olayı nedir? Münevver Karabulut ne zaman ve nasıl öldü? İşte cinayetin baştan sona bilinen tüm detayları.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayeti. Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut olayı nedir. Münevver Karabulut ne zaman ve nasıl öldü?

Münevver Karabulut 2009 yılında henüz 17 yaşındayken varlıklı erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından katledildi. Türkiye'yi derinden etkileyen cinayette detaylar vakit geçtikçe belli oldu. Münevver Karabulut cinayeti günümüzde halen tartışılan konulardan biridir.

Oyuncu Nilperi Şahinkaya bir arkadaşıyla yemeğe çıktı. Yanlarında Sakine Garipoğlu da vardı. Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile aynı karede poz veren Nilperi Şahinkaya açıklama yaptı. Sakine Garipoğlu'nu tanımadığını ve arkadaşının arkadaşı olduğunu söyledi. Bu durum sonrası Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut olayı yeniden gündemde yer aldı.

CEM GARİPOĞLU VE MÜNEVVER KARABULUT OLAYI NEDİR?

2009 yılında Cem Garipoğlu kız arkadaşı Münevver Karabulut'u testere ile parçalara ayırdı. Cesedini bir bavul gitar çantasına koydu ve Etiler'deki bir çöp konteynerına attı. 17 yaşında hayatını kaybeden Münevver Karabulut'un parçalara ayrılmış cesedi bir çöp toplayıcısı tarafından bulundu.

Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayeti. Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut olayı nedir. Münevver Karabulut ne zaman ve nasıl öldü?

Türkiye'nin kanını donduran bu cinayette Cem Garipoğlu 197 gün boyunca kayıptı. 197 gün sonra teslim olmaya karar veren Cem Garipoğlu yaklaşık 2 sene sonra 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

"KENDİME GELDİĞİMDE MÜNEVVER'İ ÖLÜ BULDUM"

Teslim olduktan sonra cinayet anını anlatan Cem Garipoğlu şöyle konuştu: 

"Olay tarihinde Münevver'in okuluna gittim. Birlikte karar alıp bize geldik. Bizde kimse yoktu. Arka bahçeden içeriye girdik. İki sevgili gibi öpüştük sarıldık. O sırada Münevver lavaboya gitti. Masanın üzerinde bulunan telefonunu karıştırdım, mesajlara baktım. Sevgilim, canım yazılı mesajları gördüm. Mesajların ne olduğunu sordum. Münevver de 'Ben seni seviyorum. Bu mesajın önemi yok' dedi. Münevver'in bu umursamaz tavrı beni çok kızdırdı. Israrlarla mesajların kimden geldiğini sordum. 'Sen benim babam mısın soruyorsun' dedi. Tartışma çıktı. Münevver'i çok sevdiğim için deliye döndüm. Cinnet mi geçirdim hatırlamıyorum, kendime geldiğimde Münevver'i ölü buldum. Masanın üzerindeki bıçakla vücuduna vurduğumu tahmin ediyorum. Münevver'i cansız görünce kendimi de öldürmek istedim. Ancak yapamadım."

Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayeti. Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut olayı nedir. Münevver Karabulut ne zaman ve nasıl öldü? - Resim : 2

Cem Garipoğlu'nun yanında diğer aile üyeleri de cinayetten suçlu bulundu. Babası Baba Mehmet Nida Garipoğlu beraat ederken, Cem Garipoğlu'nun annesi ve amcası 3'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Silivri 5 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan Cem Garioplu'nun 10 Ekim 2014'te intihar ettiği haberi geldi. Cem Garipoğlu'nun ölmediği tartışma konusu olurken Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut başta olmak üzere birçok kişi bu ölüme inanmadı. Cem Garipoğlu'nun yurt dışına kaçırıldığı, mezarda yatan kişinin başkası olduğu iddia edildi.

Münevver Karabulut'un ailesi Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını ve DNA örneği alınmasını istese de mahkeme bu talebi kabul etmedi.

Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayeti. Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut olayı nedir. Münevver Karabulut ne zaman ve nasıl öldü? - Resim : 3

Münevver Karabulut'un katledildiği koltuğun birebir aynısıyla Cem Garipoğlu'nun ailesinin mutlu pozu uzunca konuşulmuştu. 

Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayeti. Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut olayı nedir. Münevver Karabulut ne zaman ve nasıl öldü? - Resim : 4

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin