Türkiye'nin ilk hız-aksiyon filmi Anka, 28 Ocak'ta sinemalarda

Ozan Akbaba’nın senaryosunu yazdığı Anka’da Toyota Supra’dan Corvette Zr1’e, Ferrari f430’dan Porche 911 Cabriolet’e hatta Masserati Quattro Porte’ye kadar en fenomen modeller özel sürüş eğitimi almış oyuncu kadrosu tarafından kullanılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin ilk hız-aksiyon filmi Anka, 28 Ocak'ta sinemalarda

Altı senedir “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı kült dizinin fenomen karakteri 'İlyas Çakırbeyli’ye hayat veren başarılı oyuncu Ozan Akbaba’nın hem proje tasarımını yaptığı hem de senaryosunu yazdığı sinema filmi Anka 28 Ocak’ta vizyonda.

Türkiye'nin ilk hız-aksiyon filmi Anka, 28 Ocak'ta sinemalarda

Mgx Film’in kurucusu Müşvik Guluzade’nin yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Filinta ve Halka dizilerinin başarılı yönetmeni Süleyman Mert Özdemir oturuyor.

AKSİYONLARIN EFENDİSİ ANKA İÇİN İSTANBUL’A GELDİ

Ozan Akbaba, Serdar Orçin, Atilla Şendil, Engin Hepileri, Deniz Işın ve Uğur Uzunel’in başrollerini paylaştığı Anka’nın yarış sahnelerini çekmek için aksiyon deyince Dünya çapında ilk akla gelen yönetmenlerden Marc Schölermann Türkiye’ye geldi.

Türkiye'nin ilk hız-aksiyon filmi Anka, 28 Ocak'ta sinemalarda - Resim : 2

Pierce Brosnan’lı James Bond filmlerinden, Robbie Williams’lı reklam filmlerine kadar aksiyon deyince başarısını hem reklam hem sinema alanında kanıtlamış Marc Schölermann, Anka’nın en nefes kesen yarış sahnelerine imzasını attı.

Türkiye'nin ilk hız-aksiyon filmi Anka, 28 Ocak'ta sinemalarda - Resim : 3

İsminden de anlaşılacağı üzere sıfırı tüketmiş bir adamın arabalara olan tutkusu ile küllerinden doğmasını anlatan film yarışmak kadar dostların ve ailenin de önemli olduğunu vurguluyor.

Türkiye'nin ilk hız-aksiyon filmi Anka, 28 Ocak'ta sinemalarda - Resim : 4

Bu yüzden mesajı çok net: “Gittiğin her yere seni zafere taşıyan insanlarla gidersin. "Herkesi geç, geride kimseyi bırakma…"

Türkiye'nin ilk hız-aksiyon filmi Anka, 28 Ocak'ta sinemalarda - Resim : 5

Etiketler anka ozan akbaba
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin