Türkiye'nin gündemine damga vuran ancak konuşulmayan program: Oğuzhan Uğur Babala TV'de YouTube tarihine geçen programlara imza atıyor. ABD gazeteleri bu başlığı attı: Tabuları yıkan adam

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Babala TV'de yayınladığı Mevzular Açık Mikrofon adlı program YouTube'da rekorlar kırmaya devam ediyor. Hiçbir parti ayırt etmeden aldığı konuklarla 7 bölümde neredeyse 80 milyondan fazla izlenen programa yabancı basın büyük ilgi gösteriyor. Oğuzhan Uğur son olarak AK Partili Metin Külünk konuk oldu ve 48 saat geçmeden 3 milyon izlendi. Programına yurt dışından bazı siyasetçilerin de katılma talebinin olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin gündemine damga vuran ancak konuşulmayan program: Oğuzhan Uğur Babala TV'de YouTube tarihine geçen programlara imza atıyor. ABD gazeteleri bu başlığı attı: Tabuları yıkan adam

YouTube ve özellikle yabancı basın Oğuzhan Uğur'un Babala TV'de yaptığı programı konuşuyor. 

Mevzular Açık Mikrofon adlı programda Türkiye'nin önemli siyasetçilerini konuk alan ve her bölümü sadece YouTube üzerinden yaklaşık 10 milyon kişiye ulaşan Oğuzhan Uğur son yayınladığı 7. bölümüyle de Türkiye'de ses getirdi. 

Türkiye'nin gündemine damga vuran ancak konuşulmayan program: Oğuzhan Uğur Babala TV'de YouTube tarihine geçen programlara imza atıyor. ABD gazeteleri bu başlığı attı: Tabuları yıkan adam

KÜLÜNK SORULARI YANITLADI

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk'ün katıldığı program daha 48 saat dolmadan 3 milyona yakın izlenme sayısına ulaştı. AK Partili Metin Külünk, yaklaşık 250 kişinin katıldığı programda kendisine yönelik eleştirileri ve soruları yanıtladı. Külünk, "10 bin dolar alan siyasetçi" iddialarını da aylar sonra ilk kez Mevzular Açık Mikrofon programında yanıtladı. 

Oğuzhan Uğur, program sonunda Mevzular Açık Mikrofon programına yurt dışından bazı siyasetçilerin de katılma talebinin olduğunu açıkladı. Programın 'Gıybet bölümü'nde önemli açıklamalar yapan Oğuzhan Uğur, FETÖ'cü Hakan Şükür'ü konuk etmekten vazgeçmesinin nedenini de açıkladı. 

80 MİLYONA YAKIN İZLENDİ

7 bölümün sadece YouTube üzerinden yaklaşık 80 milyona yakın izlendiğini söyleyen Oğuzhan Uğur, "Bu sizlerin başarısı. Sizler buraya gelmeseniz biz burada Metin beyle birbirimize bakar otururduk. Burada konuklar halkla muhatap oluyor. 

Bu programı yapmaya başladığımızdan beri, en büyük desteği halktan almayı bekliyordum. Programı konuşmalarını bekliyordum konuştular. Yanlızca biz konuşmadık. Avrupa basınında Hollanda Dışişleri Bakanlığı'na bağlı bir medya kuruluşu "Türkiye'de devrim yaratıyorlar" dediler. "Medyada bizim yapamadığımızı Türkler yapıyor" dediler. ABD'nin en çok okunan dergilerinden bir tanesine kapak olduk. 

Avrupalı diyor, ABD'li diyor, Amerikan gazeteleri Türk medyasının tabularını yıkan adam diye fotoğrafımı basıyorlar. Ama bizim memlekette yıllarca muhalefet yapan insanlar, sürekli hırsızlıktan bahseden kanallar, "Şok gençler siyasetçilere soru soracak" diyor...."

BABACAN'A PROTESTO MESAJI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın geçtiğimiz günlerde attığı Tweet'e gönderme yapan Oğuzhan Uğur, "Diyor ki, 'Biz reklam verdik, TRT yayınlamadı, Kanal D yayınlamadı.. Şikayetçiyiz...' Yazamadım ki; program bitince yazacağım. Hatta protesto da edeceğim buraya gelmeyenleri, kim olursa olsun tamamını protesto edeceğim.  Ama şunu demek isterdik; o reklam vereceğiniz ve kabul etmeyen kanalların tamamını 1 saatte 8'e katlayan reytingimiz var, buyurun dedik, bedavaydı; gelmediniz. Esnaf ziyareti yapıp orada esnafın kucağındaki bebeğin kafasını öpünce +100 oy alacaklarını zannediyorlar. Öyle bir şey olmayacak, devir değişti" ifadelerini kullandı.

PROGRAMA KİMLER KATILDI?

Babala TV'de yayımlanan Mevzular Açık Mikrofon programına şimdiye kadar katılan siyasetçiler şöyle: Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ (8 milyon izlenme), HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu (8.4 milyon izlenme), Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce (8 milyon izlenme), Genç Parti Kurucu Başkanı Cem Uzan (7.4 milyon izlenme), Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu (6.6 milyon izlenme), AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk (24 saatte 2.9 milyon izlenme). 

Ayrıca sosyal medya yasası ile ilgili özel bir program hazırlayan Oğuzhan Uğur birçok gazeteciyi de bu programda buluşturdu. Programa katılan gazeteciler ve önemli isimler arasında Uğur Dündar, Candaş Tolga Işık, Ece Üner, Okan Bayülgen, Özlem Gürses, Haluk Levent, Cüneyt Özdemir, Taylan Yıldız . Avukatlar masasında ise Murat Hattatoğlu, Çağdaş Çelik ve Levent Eraslan eşlik etti. Bu program da sadece YouTube üzerinde 7.4 milyon kez izlendi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin