Türkiye'nin en büyük gençlik kampı açılıyor. Afyonkarahisar'da açılacak gençlik kampı hakkında Vali Gökmen Çiçek açıklamada bulundu

Türkiye'nin en büyük gençlik kampı Afyonkarahisar'da açılıyor. Kampta artık son hazırlıklar tamamlanmak üzere. Kamp hakkında açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek kamuoyuna bilgi verdi. Vali Çiçek, "Bu gençlik kampı ise zirveye oturacak. 300 tane gencimiz her hafta, her gün burayı dolduracak ve burası cıvıl cıvıl gençlerimizle dolacak inşallah." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin en büyük gençlik kampı açılıyor. Afyonkarahisar'da açılacak gençlik kampı hakkında Vali Gökmen Çiçek açıklamada bulundu

Afyonkarahisar'da açılacak olan gençlik kampında 1800 metre yürüyüş parkurundan, 1100 metre bisiklet yoluna, halı sahalardan, yüzme havuzuna birçok etkinlik alanı yer alacak ve yakın zamanda gençlik kampı gençleri ağırlamaya başlayacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ve Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle Sultandağı ilçesi gençlik kampına kavuşuyor…

Orman içerisinde, doğayla baş başa

Eşsiz bir manzara içerisinde inşa edilen ve bünyesinde birçok etkinlik alanı barındıran gençlik kampı, Türkiyenin en büyük kamplarından biri olacak.

Vali Gökmen Çiçek, "Türkiye’nin en büyük gençlik kampını yapıyoruz. Özellikle Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisine projemizi gösterdiğimizde ormanların eteğinde böyle bir yerin olduğunu derhal bunu gençlerimizin hizmetine sunmamız gerektiği noktasında talimatlarını verdi" dedi.

Sultandağı ilçesinin yükselişinden bahseden Çiçek, “gençlik kampı ise zirveye oturacak” diyerek, "Sultandağı ilçesi hem tarihi kent meydanı ile merkezde yaptığı spor salonlarıyla, bu gençlik kampıyla her geçen gün çitasını biraz daha yükseltiyor. Bu gençlik kampı ise zirveye oturacak. 300 tane gencimiz her hafta, her gün burayı dolduracak ve burası cıvıl cıvıl gençlerimizle dolacak inşallah." ifadelerini kullandı.

Kaynak: tv100

Etiketler Afyonkarahisar kamp
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin