Türkiyeli oyuncu Emmy ödüllü yönetmenin dizisinde

ABD'de de yaşayan Türkiyeli oyuncu Greg Yaitanes'in dizisinde rol aldı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiyeli oyuncu Emmy ödüllü yönetmenin dizisinde

New York’ta yaşayan ve iddialı yapımlarda oynadığı rollerle dikkat çeken Türkiyeli oyuncu Özgür Teke, Emmy ödüllü yönetmen Greg Yaitanes'in oyuncu listesine de girmeyi başardı. Teke, ünlü oyuncular Ben Cross ve Zeljko İvanek ile birlikte Banshee diziside oynadı.



Kariyerine Türkiye’de bir otomobil şirketinin katalog çekimleriyle başlayan ve 8 yıl önce geldiği New York’ta birçok Amerikan yapımında rol alan Özgür Teke, 'Amerika’da bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol aldım. Ancak ilk defa Emmy ödüllü bir yönetmen tarafından, yüzlerce oyuncu arasından bizzat denendim ve seçildim. Amerika’da oyunculuk kariyeri mücadelesi verenler bunun ne demek olduğunu çok iyi bilirler' şeklinde konuştu. 



Yabancı oyuncular için dil barajını aşmanın ve aksan probleminin çok önemli bir sorun olduğuna değinen genç aktör, "Ancak aksanın avantajlı olduğu yerler de var. Filmlerdeki Rus veya Arnavut mafyası rollerinde aksanlı İngilizce tercih ediliyor. Yine de İngilizceyi çok iyi bilmek gerekiyor" dedi.



ABD'de de çok izlenenler arasında yer alan 'Banshee' adlı dizide başrol oyuncularından Ben Cross’la hareket eden Rus mafyası rolüne seçilen oyuncunun yer aldığı sahneler Ocak ayından itibaren ekranla buluşacak. (AA)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin