Türkiye'deyken haberi yapılmıştı! Ünlü Hollywood yıldızı kanser riski nedeniyle iki göğsünü aldırdı!

Türkiye ziyareti sırasında kanser olduğu haberi yapılan Angelina Jolie, Amerika'ya döndükten sonra bu haberleri yalanlamıştı. Jolie, bugün New York Times Gazetesi'ne iki göğsünü aldırma sürecini yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'deyken haberi yapılmıştı! Ünlü Hollywood yıldızı kanser riski nedeniyle iki göğsünü aldırdı!

Gaziantep ve Kilis'teki mülteci kamplarını ziyaret için geldiği Türkiye'de kanser olduğu ve Ankara'da bir ceraahı ziyaret ettiği haberleri yapılan Hollywood'un en ünlü yıldızlarından Angelina Jolie, bugün New York Times Gazetesi'ne yazdığı bir yazıyla 'kanser' olayını doğruladı.



Türkiye'den Amerika'ya döndükten sonra Türkiye medyasında hakkında çıkan haberleri yalanlayan Jolie, bugünkü yazısında annesini 56 yaşında göğüs kanseri nedeniyle kaybettiğini, kendisinin de BRCA1 virüsü taşıdığı için doktorların yüzde 87 göğüs, yüzde 50 oranında da yumurtalık kanserine yakalanma riski taşıdığını söylediği için göğüslerini aldırttığını yazdı.



Başka kadınlara örnek olması için deneyimini aktardığını belirten Jolie, 3 aylık tetkik sürecinin ardından 8 saatlik bir opreasyonla göğüslerinin alındığını anlattı. 



İşte, Jolie'nin NYT'deki yazısının İngilizce orijinali


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin