Türkiye'deki asırlık serüveni kitap oldu

Unilever’in Türkiye’deki 100 yılı aşkın tarihi kitaplaştırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'deki asırlık serüveni kitap oldu

Dünyanın önemli hızlı tüketim ürünleri şirketlerinden Unilever'in, Türkiye'de 100 yılı aşkın bir zamandır devam eden faaliyetlerini, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik tarihine paralel olarak aktaran 'Unilever Türkiye Tarihi' kitabı, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıktı.



Türkiye'deki asırlık serüveni kitap oldu



Unilever Türkiye Tarihi kitabı, şirketin Türkiye'deki 100 yılı aşkın geçmişindeki önemli kilometre taşlarını içeriyor. Unilever Türkiye'nin üst düzey yöneticilerinden, aynı zamanda araştırmacı ve koleksiyoner Gazanfer İbar tarafından kaleme alınan kitapta, Unilever Türkiye'nin bugünlere gelmek için gösterdiği çabalar, üstesinden geldiği imkânsızlıklar, başarılar, hatta başarısızlıklar, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik tarihine de ışık tutan bir yaklaşımla ele alınıyor.



Türkiye'deki asırlık serüveni kitap oldu - Resim : 2



Unilever'in tüm dünyada ve Türkiye'de ekonomik ve politik zorluklara rağmen, potansiyeli görerek ve yılmayarak hayata geçirdiği bu başarı hikâyesi tüm iş dünyasına da ilham verecek.



Unilever Türkiye tarihinin 30 yıllık dönemine tanıklık eden araştırmacı-yazar Gazanfer İbar da kitapta Unilever Türkiye'nin gelişmesine paralel olarak Türkiye'nin ekonomik ve siyasi hayatının da ana hatlarıyla okuyucuya aktarıldığını vurgulayarak "Unilever Türkiye Tarihi kitabı, şirketimizin kurulup gelişmesini sağlayan insanları, bunun ardındaki kararları, gelişen olayları mercek altına alıyor" dedi.



Türkiye'deki asırlık serüveni kitap oldu - Resim : 3



Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları'ndan çıkan Unilever Türkiye Tarihi kitabı 15 Temmuz itibarıyla kitabevlerindeki yerini aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin