Türkiye'de olsa ilk iş olurdu! O dergiye dava açmayacağını açıkladı!

Özel hayatıyla konuşulan Fransa Cumhurbaşkanı, hakkında haber yapan magazin dergisine dava açmayacak.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'de olsa ilk iş olurdu! O dergiye dava açmayacağını açıkladı!

Fransa lideri Hollande dün düzenlediği basın toplantısında özel hayatında sorunlar yaşadığını söyledi. Hollande, gazetecilere ABD ziyareti öncesi first lady’sini açıklayacağına dair söz verdi



Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, haftalık Fransız  magazin dergisi Closer tarafından ortaya atılan, oyuncu Julie Gayet ile ilişkisi olduğuna dair iddiayı üstü kapalı bir şekilde itiraf etti. Dün akşam saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyen Hollande şubat ayındaki ABD ziyaretinden önce özel hayatına dair bir açıklama yapacağını söyledi. Hollande ayrıca, Closer dergisinde yayınlanan habere karşı öfkeli olduğunu ancak dergiye dava açmayacağını söyledi.



Yeni yıl dolayısıyla Elysee Sarayı’nda gazetecilerle bir araya gelen Hollande, özel yaşamında sorunlar  yaşadığını açıkladı. Hollande, “Herkes özel yaşamında sorunlar yaşayabilir, sıkıntılar anlar olabilir ancak benim bir ilkem var; Özel işler, özel bir şekilde ve  karşılıklı tarafların mahremiyetine saygı göstererek çözülmeli” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin