Türkiye'de kaybettiği yarışmayı Fransa'da kazandı!

Türkiye'deki O Ses Türkiye yarışmasından elenen Derya Yıldırım yarışmanın Fransa versiyonunu kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'de kaybettiği yarışmayı Fransa'da kazandı!

NTV'nin haberine göre Türkiye’de yayınlanan ses yarışması ‘O Ses Türkiye ’den 2013 yılında elenen Derya Yıldırım isimli yarışmacı, televizyon programının Fransa’daki versiyonu ‘The Voice’ta kazandı.



O Ses Türkiye’de ‘Sultan Süleyman’ isimli şarkıyı seslendiren Yıldırım için hiçbir juri üyesi dönmemiş ve yarışmacı elenmişti. Jüri üyeleri Yıldırım'a neden bir Fransızca şarkı tercih etmediğini sormuşlardı. Bunun üzerinde Yıldırım ikinci kez yarışmaya katıldığını ve ilk denemesinde o dönemde çok popüler olan Zaz isimli şarkıcıdan Fransızca 'Je Veux' şarkısını seslendirdiğini belirtmişti.



Şaşıran jüri üyeleri bu kez de dönmediklerinde pişman olmuşlar ve Yıldırım'ı 3. kez yarışması için ikna etmeye çalışmışlardı. Ancak Yıldırım bu teklifi reddetmiş ve bir daha 'O Ses Türkiye'ye katılmayacağını açıklamıştı.



Yaklaşık 3 yıl sonra yarışmanın Fransa versiyonuna dönen Yıldırım, Christine and the Queens’in ‘Paradis Perdus’ (Kayıp Cennetler) adlı şarkısını piyano çalarak seslendirdi. Performansı büyük beğeni toplayan 19 yaşındaki Yıldırım için bütün juri üyeleri döndü. Yıldırım ise jüri üyelerinden Fransız şarkıcı, söz yazarı ve eski manken Zazie’yi seçti.



Türkiye'de kaybettiği yarışmayı Fransa'da kazandı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin