'Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımı çalıştırmam' demişti... Fatih Terim'in görüştüğü takım herkesi şaşkına çevirecek!

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra takım çalıştırmayan Fatih Terim için bomba bir iddia gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
'Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımı çalıştırmam' demişti... Fatih Terim'in görüştüğü takım herkesi şaşkına çevirecek!

Galatasaray ile kazandığı başarılarla tarihe geçen Fatih Terim uzun bir süredir takım çalıştırmıyor. Teknik direktörlük kariyerine hangi takımla döneceği merak edilen Fatih Terim için bomba bir iddia gündeme geldi.

TRABZONSPOR, FATİH TERİM İLE GÖRÜŞECEK

Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kesinlikle yerli bir isim getirmek istiyor. Trabzonspor'un teknik direktörlüğü için Çağdaş Atan, Samet Aybaba ve Sergen Yalçın gibi isimler gündeme gelirken Ertuğrul Doğan ve yönetimi Fatih Terim'le masaya oturma kararı aldı.

''GALATASARAY'DAN BAŞKA TAKIMI ÇALIŞTIRMAM''

Galatasaray ayrılığı sonrası düşüncelerini ilk kez İngiltere'den The Athletic'e söyleyen Terim, ''Galatasaray, tek yönlü bir bilet. Başka bir Türk takımı için çalışmayı hayal edemiyorum'' demişti.

MISIR'DAN GELEN TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

Fatih Terim, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Mısır A Milli Takımı ve Mısır Ligi ekibi Al-Ahly'den gelen teklifleri kabul etmedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin