Türkiye’de dikkat çeken dizi Japonya’da

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı dizi 10 bölümlük Japon yapımı ‘’Mother’’ dizisinden uyarlanan Anne dizisi, Japonya’da Nippon TV kanalında ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye’de dikkat çeken dizi Japonya’da

Türkiye’de dikkat çeken Anne dizisi, Eylül ayında Japonya’da Nippon TV kanalında ekrana gelmeye hazırlanıyor.

MedYapım ve MF yapım tarafından uyarlanan; başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı dizi 10 bölümlük Japon yapımı ‘’Mother’’ dizisinden uyarlanmıştı.

‘’Mother’’ dizisinin Japon yapımcısı Hisashi Tyugiya, ‘’Anne’’nin Japonya’da yayına girmesinden çok mutlu olduğunu belirtti. ‘’İlk defa bir Japon dizisi uyarlandı ve dünya çapında büyük bir başarı kazandı. Bu başarıda Türk prodüksiyonun kalitesinin, başarılı oyuncuların ve ilgi çekici senaryosunun önemi büyük.‘’ dedi. Dizinin Türk yapımcıları Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan da bir Japon dizisinden uyarlanan ‘’Anne’’nin Japonya’ ya satılmış olmasından dolayı çok gurur duyduklarını belirttiler. Geçen yıl Hizmet İhratcatçıları Birliği’nden yurt dışına en çok ihraç edilen dizi ödülünü alan ‘’Anne’’, Japon televizyonlarında yayınlanan ilk Türk dizisi olma özelliği de taşıyor.

Etiketler japon anne
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin