Türkiye yazarından sürpriz veda! Bugün son yazısını yazdı

Gazetenin köşe yazarı, ayrılığı böyle duyurdu!

Google Haberlere Abone ol
Türkiye yazarından sürpriz veda! Bugün son yazısını yazdı

Türkiye yazarı Melih Altınok bugün yayınlanan son yazısıyla gazeteye ve okurlara veda etti.



2 yıldır Türkiye'de köşe yazıları kaleme alan Altınok, veda yazısında gazete yöneticilerine ve çalılşanlarına gösterdikleri 'misafirperverlik' için teşekkür etti. 



Yazısının sonunda okuyucuya da teşekkür eden Altınok, "Bir yanlışım, kabalığım olduysa affola. Sivri dilli yazılarımda istemeden kalbini kırdıklarım da lütfen özürlerimi kabul etsinler. Hakkınızı helal edin" dedi.



Daha önce BirGün ve Taraf'ta görev alan Altınok, halen 24 TV'de yayınlanan 'Günün Manşeti' isimli programı sunuyor.



İşte, Melih Altınok'un Türkiye'deki veda yazısı:



Hoşça kalın



2011 seçimlerinin ardından mazbatalarını alan bazı vekillerle birlikte parlamento bahçesinden TGRT Haber’in bir programına katıldık. Yayın bitince kanalda program yapmam için teklif geldi. Bugün dönüp baktığımda gönül rahatlığıyla “İyi ki kabul etmişim” diyorum. Çünkü bu ilk adım, böylesine güzel insanları tanımama vesile oldu.



Bildiğiniz üzere 2 yıl kadar önce Taraf’tan ayrıldığımda da Türkiye gazetesi bana ve birkaç arkadaşıma kapılarını açmıştı. Ancak her şeyin bir sonu var. Rahmetli Enver Ören döneminde girdiğim Türkiye Ailesi’ne şimdilik veda ediyorum. Tabii ki Türkiye basınında güvenilirliğin, kalıcılığın ve sağduyunun sesi olan gazetemin okuru olmayı sürdüreceğim.



Zor dönemlerde desteğini esirgemeyen Mücahid Ören başta olmak üzere tüm gazete yöneticilerine ve diğer emekçi arkadaşlarımıza gösterdikleri misafirperverlik için sonsuz teşekkür ederim. Son dakika gönderdiğim yazıları sabırla bekleyen, bir kez bile “üf” demeyen sevgili yazar editörümüz Ahmet Demirbaş’ın hakkını da kuşkusuz zor öderim. 



Yazının tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin