Türkiye Uğur Dündar'ın acısını paylaştı. Uğur Dündar'dan tv100 canlı yayınında duygulandıran konuşma...

tv100 programcısı Uğur Dündar'ın kız kardeşi Gülten Dündar uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Dündar kız kardeşini toprağa vermesinin ardından tv100'de ekrana gelen sunuculuğunu yaptığı Haftanın Panoraması programına çıktı. Dündar, yaşadığı büyük acıyı dile getirerek her kesimden gelen başsağlığı mesajları için teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Uğur Dündar'ın acısını paylaştı. Uğur Dündar'dan tv100 canlı yayınında duygulandıran konuşma...

tv100 programcısı, duayen televizyoncu ve Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın kız kardeşi Gülten Dündar hayatını kaybetti. Uğur Dündar'dan altı yaş küçük olan Gülten Dündar'ın uzun süredir tedavisi mümkün olmayan bir hastalık ile mücadele ettiği öğrenildi.

Uğur Dündar, kız kardeşinin acı tazeyken tv100'de hazırlayıp sunduğu Haftanın Panoraması programına çıktı. Dündar programın başında yaşadığı acıyı dile getirdi.

Dündar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da kendisini telefonla arayarak taziyede bulunduklarını söyledi.

Dündar, "Okurlarımız, seyircilerimiz, Fenerbahçeliler, sosyal medya aracılığıyla bana ulaşanlar, arayanlar, değerli dostlarımıza, halkımıza teşekkür ediyorum. Bu akşam sürçülisan edersem bağışlayın, ekrana çıkacak durumda değildim ama görevimiz bu..." ifadelerini kullandı.

İşte Dündar'ın o açıklaması:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin