Türkiye televizyonuna ilk kez konuştu

Almanyalı şarkıcı, Türkiye'den ilk kez bir kanala röportaj verdi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye televizyonuna ilk kez konuştu

Disko Partizani ve Disko Boy gibi popüler şarkılarla anılan Shantel Türkiye televizyonlarında ilk kez Show TV'de yayınlanan 'Hey Canlı' programına konuştu. 



Shantel'in, gerçek adı ile Stefan Hantel'in 'Hey Canlı' Haber Müdürü Ömür Sabuncuoğlu ile gerçekleştirdiği söyleşiden dikkat çekenler şu şekilde oldu:



"İstanbul çok güzel bir yer, buradaki manzara çok güzel burada olmak benim için büyük bir keyif, büyük bir mutluluk. Bu benim İstanbul'u 2. ziyaretim, İstanbul dikkat çeken ve ruhunu koruyan bir şehir."



Rock'n Coke'da söylediği Ada Sahilleri adlı şarkı hatırlatıldığında ise şarkıcı şu yanıtı verdi:



"Çok hoşuma giden bir parça Adalar ve Türkiye'den bahsettiği için çok seviyorum. İstanbul'un eski kültürünü yansıtıyor Türk ve Rum kültüründen bahsettiği için seviyorum. Bu parçayı hem Rumca hem de Türkçe söylemek istiyorum."



Türkiye'de olmasının sebebini yaratıcılık ve müzik olarak açıklayan Shantel Türkiyeli kadınlar ile ilgili neler düşündüğü sorulduğundaysa "Değişik bir kültürün insanları ışıldıyorlar ve doğallar" diye cevap verdi.



Hayranlarına yeni albümünün müjdesini veren Shantel yeni şarkılarıyla ilgili ipuçları da verdi:



"Disko Partizani ve diğer albümlerim başarılı geçti fakat kendimi tekrar etmek istemiyorum bu albüm eski albümlerimden daha farklı, sahne performansıma daha yakın bir albüm."



Sevdiği Türkiye yemeklerine sıra geldiğinde ise "Eski mezeleri çok seviyorum. İzmir yöresinin yemeklerini ve zeytin yağlıları, çeşit çeşit bitkilerden yapılan yeşil salatayı çok seviyorum. Et yemeği sevmiyorum ama farklı çeşitlerde meze tabaklarından olduğu zaman hepsinden yiyebilirim."



Türkiye’de sevdiği diğer şeylerden de bahseden Shantel Türkiye  berberini, masajı ve Türk Hamamı'nı çok sevdiğini belirtti. Shantel  "Berberler ucuz ve güzel Avrupa'da olsanız saçınızı kestirir ve gidersiniz burada seromani gibi bir şey var. Berber saçınızla oynuyor, masaj yapıyor ve sizi gevşetmeye çalışıyor bu çok hoşuma gidiyor" dedi.



Daha önce Nil Karaibrahimgil, Shantel'in bir şarkısına vokal yapmıştı bu nasıl gelişti ve kendisi ile yeniden çalışmayı düşünüyor mu? sorusuna ise Shantel, "İkimizin de hayatının çok yoğun olduğu bir dönemde tanıştık. Ben dünya turnesindeydim oda albümü ile ilgileniyordu. Ben rica ettim ve çok profesyönel yaklaştı, çok hızlı davrandı ve çok güzel bir çalışma yaptı. Şuanda kontağı kaybettik, bildiğim kadarıyla evlendi ve çocuğu olacak galiba ama ilerleyen zamanlarda neden olmasın inşallah..."

 

Evli ve 3 çocuk sahibi olan Shantel mutlu bir evliliğin sırrını ise söyle açıkladı:



"Müzisyenin işine konsantre olması gerekir bu çok önemli bir nokta. Aile olmak bir adım geri atıp kendine dışarıdan bakmayı ve bu çılgın yaşamdan uzaklaşıp normal bir insan gibi yaşamamı sağlıyor. Ailemle olduğumda kelbim ve ruhumla birlikte onların yanında oluyorum, tamamen onlarlayım bu benim kariyerimi besleyen bir şey."



'Hey Canlı' programının yeni bölümü Özge Ulusoy'un sunumuyla bu akşam Show TV'de yayınlanacak.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin