Türkiye tek ses! Magazin programları yayından kalktı, FOX ve Show TV haber programlarını uzattı! Ulusal kanallardan deprem özel yayınları

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem, 10 ilimizde yıkıma neden oldu. Büyük afet sonrası televizyon kanalları da yayın akışlarını değiştirdi. FOX ve Show TV sabah haber programlarının süresini uzatırkeni magazin programları ise yayın akışından çıkarıldı. Akşam yayınlanması beklenen dizilerin yeni bölümleri ekrana gelecek mi? İşte detaylar...

Türkiye tek ses! Magazin programları yayından kalktı, FOX ve Show TV haber programlarını uzattı! Ulusal kanallardan deprem özel yayınları

AFAD'In 7,4, Kandilli Rasathanesi'nin ise 7,7 olarak duyurduğu merkez üssü Kahramanmaraş olan olan deprem, 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Büyük afetin ardından televizyon kanallarının yayın akışları da değişti.

FOX'ta yayınlanan İlker Karagöz ile Çalar Saat programı, yayına devam etti kararı aldı. İlker Karagöz, Ezgi Gözeger'inde katıldığı Çalar Saat'te canlı yayında konuklarıyla birlikte yayına devam ediyorlar.

Show TV'de yayınlanan Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile Bu Sabah programı da yayın akışını değiştirerek deprem bölgesinden canlı yayınları izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

TRT 1, Star, Kanal D, Beyaz TV de yayın akışlarını değiştirerek deprem bölgelerinden canlı yayınlarla ve özel konuklarıyla yayına devam ediyorlar.

ATV VE MÜGE ANLI ARA VERMEDİ

Ulusal kanalların hemen hepsi yayın akışlarını değiştirirken sadece atv deprem özel yayınına gelmedi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00'da her zamanki gibi yayınına kaldığı yerden devam etti. Programda bir açıklama yapan Müge Anlı şunları söyledi:

"Program yapıp yapmamak arasında kaldık. Bölgede ekiplerimiz var, onalrı merak ettiğim için sabah erken saatlerden beri onlarla irtibat halindeyim. Programı yapalım, en azından bağış toplarız diye düşündük."

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin