Türkiye sınırlarını aştı, 34 ülkede yayında

Yalın’ın Cornetto global için seslendirdiği “King For One Day” şarkısı 34 ülkede yayına girdi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye sınırlarını aştı, 34 ülkede yayında

Son üç yıldır Cornetto için “Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda”, “Yeniden”, “Aşk Diye” ve son olarak “Benimki” gibi şarkıları besteleyip seslendiren Yalın’ı artık dünya dinliyor.



Dünyanın farklı ülkelerindeki gençlere ulaşmak için yazılan “King For One Day” şarkısı ünlü şarkıcı Yalın tarafından seslendiriliyor. Cornetto’nun global iletişimi için hazırlanan, “Aşkta Cesur Olan Kazanır” temasını konu alan ve İngilizce sözlere sahip olan şarkıyla Cornetto, Yalın’la Türkiye’den sonra dünyanın müzik listelerine de damgasını vurmayı hedefliyor. Yalın’ın kendine has müzik tarzıyla yeniden yorumladığı şarkı, YouTube, iTunes, Spotify gibi birçok kanaldan dünya gençliğine sunuluyor.



Yayınlanmasının ardından Arjantin’den Venezüella’ya tüm dünyadaki gençlerin dikkatini çeken, Cornetto Türkiye YouTube ve Facebook sayfalarından da dinlenebiliyor.



King For One Day şarkısının yayınlandığı ülkeler:



Arjantin, Belize, Bolivya, Brezilya, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Ekvator, El Salvador, Falkland Adaları (Malvinas), Finlandiya, Fransa, Fransız Guyanası, Almanya, Guatemala, Guyana, Honduras, İtalya, Meksika, Nikaragua, Norveç, Panama, Paraguay, Peru, Portekiz, Rusya, Güney Afrika, Güney Gürcistan ve South Sandwich Islands Suriname, İsviçre, Türkiye, İngiltere, Uruguay ve Venezüella.



King For One Day şarkısının paylaşıldığı dijital müzik kanalları:



iTunes, Spotify, YouTube, Amazon, Google Play, Rdio, Shazam, Deezer, Tidal, Xbox Music, Rhapsody, 7Digital, eMusic, Simfy Africa, iHeartRadio, MixRadio, MediaNet, VerveLife, Gracenote, Juke, JB Hi-Fi, Slacker, Guvera, KKBox, Akazoo, Anghami, Spinlet, Neurotic Media, Yandex, Target Music, ClaroMusica, Play.me, Zvooq, Saavn.



İşte, o şarkı:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin