Türkiye ofisini açan PR ajansında kutlama!

Weber Shandwick Türkiye ofisinin açılışı Sortie’de yapılan bir davetle kutlandı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye ofisini açan PR ajansında kutlama!

Weber Shandwick Türkiye ofisinin açılışı, geçen hafta İstanbul’un popüler mekanlarından Sortie’de, iş dünyası ve medya sektöründen isimlerin katıldığı bir davetle kutlandı. Davette, Weber Shandwick Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve İngiltere CEO’su Colin Bryne de hazır bulundu.



Davette bir konuşma yapan Colin Bryne, Türkiye halkla ilişkiler pazarının ciddi bir gelişme potansiyeli vaad ettiğini ve Türkiye’ye uzun vadeli baktıklarını belirterek, global anlamda farklılık yaratan tarzlarını Türkiye’ye de sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi. Bryne, Türkiye’de sosyal medyanın gücünün farkında olduklarını belirterek,  Weber Shandwick’in özellikle dijital pazarlama ve sosyal medya alanında sahip olduğu uzmanlığı, Türkiye operasyonlarına da yansıtmayı hedeflediklerini vurguladı.



Weber Shandwick Türkiye CEO’su Seda Yalçın ise, konuşmasında, şirketin yaratıcı ve inovatif hizmetlerini tek tek Türkiye’de lanse edileceğini ve bu hizmetlerden ilkinin ise “made in Turkey” adı altında uluslararası pazarlarda markalaşmak isteyen Türkiyeli şirketleri için hazırlanan bir paket program olduğunu ifade etti. Bu hizmeti lanse etmeden önce Türkiye ile ilgili dünya çapında varolan sterotipik çağrışımlarla ilgili olarak bir araştırma yapılacağını duyurdu.



Levent’te bulunan Weber Shandwick Istanbul ofisi, Temmuz ayından bu yana, halkla ilişkiler, kamu ilişkileri, dijital ve medyada deneyimli kadrosuyla hizmet veriyor. Weber Shandwick, Interpublic Group (New York Borsası'nda: IPG) bünyesinde yer alıyor.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin