Türkiye LGBTİ Birliği'nden Niran Ünsal'e sert tepki!

Niran Ünsal’ın gay barda sahne almasına Türkiye LGBTİ Birliği sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye LGBTİ Birliği'nden Niran Ünsal'e sert tepki!

Şarkıcı Niran Ünsal bir yıl önce tesettüre girdikten sonra 'ticari kayıp yaşadım' diyerek başını açmış ve tartışmalara neden olmuştu. Şarkıcı Ünsal şimdi de, yaklaşık üç yıl önce eşcinsellere yaptığı hakaretlerin ardından Ankara'da bir gay barda sahne aldı.



Niran Ünsal’ın gay barda sahne almasına Türkiye LGBTİ Birliği sosyal medya hesabından tepki göstererek, “Niran Ünsal adlı Homofobik bu gece Ankara'da Sixtiees adlı Gay Bar'da sahne alıyor. Arkadaşlarımız ve dostlarımız zaten gitmez. Gitmek isteyenler de Hande Kader, Eylül Cansın'ı bir kere düşünüp öyle gitsin.” diye yazdı.



Ne demişti?



Şarkıcı Niran Ünsal sosyal medya hesabından, 2014 yılında İstanbul’da gerçekleşen ABD’li şarkıcı Lady Gaga’nın konserine giden LGBTİ bireyler hakkında ayrıştırıcı ve homofobik açıklamalarda bulunmuştu. Lady Gaga konserine giden LGBTİ bireylerin fotoğraflarını paylaşıp hedef alan Ünsal, “Bizim çabamız işte bu gidişata dur demek içindir, bunu istiyorsanız amenna! Türk bu değildir! Telaşımızın asıl sebebi budur!!! Anneler babalar bu ülkenin gençliğini zehirleyenlere dur demek boynumuzun borcudur! Cinsel tercihlerinden bize ne git evinde yaşa! Evlatlarımıza böyle şarlatanlıklar yaparak örnek olamayacaksınız” diye yazmıştı.



Türkiye LGBTİ Birliği'nden Niran Ünsal'e sert tepki!


Etiketler Niran Ünsal lgbti
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin