Türkiye 'Komedi Ödülleri' geliyor

"1. Türkiye Komedi Ödülleri" düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye 'Komedi Ödülleri' geliyor

Organizasyon firması Genel Koordinatörü Murat Tayhan, "Kasım ayında çok ses getirecek ve ödüllerin sadece komedi alanında olacağı bir projeye imza atacağız. Amacımız; ödül adayları kadar, organizasyonu ve prodüksiyonuyla da konuşulan bir gece gerçekleştirmek" dedi.



Kategorilerin belirlenmesi ve ödüllerin verilmesinde çok önemli isimlerin ana jüride olacağını belirten Tayhan, "Komedi ve espri konusunda çok iyi zekaya sahip bir milletiz. Hayatımıza renk katan, neşe katan komediye ve komedyenlere yıllardır yapılan organizasyonlarda hak ettiği ilgi gösterilmediğini düşünüyoruz. 1. Türkiye Komedi Ödülleri'nde büyük bir organizasyonla jüri ve halk oylamasıyla belirlenecek yaklaşık 20 ayrı kategoride ödüller verilecek" diye konuştu.



Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı, kurum ve kuruluşlardan da destek almak için görüşmelere başladıklarını, ayrıca büyük bir organizasyonla yapılması planlanan 1.Türkiye Komedi Ödülleri'nde, komediye büyük emek verenleri de unutmadıklarını belirten Murat Tayhan, şöyle devam etti:



"Gülmeye ihtiyacımız var. Ödül törenimizi şovları ile komik ve özel bir gece olarak yapmayı hedefliyoruz. Hiç beklemediğiniz kişilerden özel şovların olduğu bir gece. Hedeflerimize ulaşmak için birçok kurum ve kuruluşla da görüşmeler başlattık. Komedi ödüllerinde, sadece bugünü değil, geçmiş yılların komedi ustalarını da yad etmek istiyoruz. Çok yakında detaylı bilgilendirme toplantılarıyla gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacağız."



Komedi ödüllerindeki profesyonel kategoriler arasında, yılın en komik sinema filmi, tv programı, tv dizisi, erkek oyuncu ve kadın oyuncu gibi kategorilerin olduğu toplam 14 ödül verilecek. Amatör kategoride ise stand-up şov, skeç, video, şaka, sunucu, tv haberi, karikatür ve reklam bulunuyor.



AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin