Türkiye Gazetesi’nin ingilizce haber sitesi yayında

Türkiye Gazetesi Türkiye'den ingilizce haberler verecek.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Gazetesi’nin ingilizce haber sitesi yayında

Yapmış olduğu birçok yenilikle medyada önemli işlere imza atan Türkiye Gazetesi yepyeni internet sitesi www.turkiyenewspaper.com ile artık İngilizce olarak da takip edilebilecek.



Dijital platformda yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Türkiye Gazetesi hizmete sokmuş olduğu İngilizce web sitesi sayesinde Türkiye’nin tanıtımına da büyük bir katkı sağlamayı amaçlıyor. 



Ülkemizin yurtdışından daha rahat takip edilmesi ve daha iyi anlaşılması için bu çalışmaya imza atan Türkiye Gazetesi, İngilizce web sitesinin yayına girmesiyle dünyanın birçok bölgesine ulaşmayı hedefliyor. 



Tek Tıkla Sade, Rahat ve Konforlu Haber Keyfi



Tasarımında sadeliği benimseyen www.turkiyenewspaper.com dünyadan politikaya, ekonomiden kültür sanata, spordan teknolojiye, sağlıktan bilime her türlü konuda en güncel haberleri İngilizce olarak sunacak. 



Facebook ve Twitter’da Haber Zamanı



www.turkiyenewspaper.com sitesini sosyal medya aracılığı ile de takip etmek mümkün. Bunun için yapılması gereken Facebook’ta Türkiye Newspaper sayfasını beğenmek ya da Twitter üzerinden twitter.com/turkiyenewsppr adresinden sitenin takipçisi olmak. 



Her Gün 400’ün Üzerinde Haber www.turkiyegazetesi.com.tr  adresinde



Günlük olarak 130 binin üzerinde ziyaretçi sayısına sahip olan www.turkiyegazetesi.com.tr adresi de dünyada ve ülkemizde olup bitenleri Türkçe olarak sunmaya devam ediyor. Günlük 400’ün üzerinde haber sunan site yenilenen yüzüyle güncel haberler, anlık son dakika gelişmeleri, canlı maç anlatımları ve geniş spor içeriğiyle yayın hayatına büyüyerek devam ediyor. 






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin