Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’dan Megastar Tarkan’a tehdit: 'Her şeyin bedeli var. Bir gün gelir ödenir…'

Fuat Uğur’dan Tarkan’a: Bu saatten sonra muhalifliğe sığınması onun için köprüden önceki son çıkış. İhsan Aktaş’ın deyimiyle intihardan önceki son adım. Amigoların FETÖ’cü bot hesapların alkışı da onu kurtaramayacak.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’dan Megastar Tarkan’a tehdit: 'Her şeyin bedeli var. Bir gün gelir ödenir…'

Türkiye gazetesinin eski ‘solcu’ yazarı Fuat Uğur, bugünkü yazısında ‘geççek’ şarkısıyla iki gündür Türkiye’nin gündemi haline gelen Tarkan’ı hedef aldı.

Uğur, Türkiye’nin en beğenilen pop şarkıcılarından Tarkan için, “Megastar denilen ama “Kasabastar”dan öteye geçememiş, sıradan bir ses; koyunun olmadığı yerde Freddie Mercury muamelesi görmüş bir isim” değerlendirmesi yaptı. Uğur, ‘geççek’ şarkısının sözlerinin Erdoğan’ı hedef aldığını belirterek, ‘yalakalık’la suçladığı Tarkan’a, “Her şeyin bedeli var. Bir gün gelir ödenir…” tehditlerini yöneltti.

Fuat Uğur’un yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Dün akşam çıkardığı yeni “single”ı ile öğreniyoruz ki “politik” şarkılar yapmaya başlamış.

Dinliyoruz, “Gitçek gitçek, Geldiği gibi gitçek, Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek, hadi babam düş yakamızdan” filan diyor kelimeleri ezerek.

Cem Yılmaz’dan sonra bu.

Muhalefetin militanlığına soyunarak yalakalığın sınırlarını zorluyor.

Dediğine göre Pandemi nedeniyle umutsuzluğa düştüğü bir anda yapmış bu şarkıyı. Sözlerinin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile iktidarını hedef alan, muhalefeti arkalayan bir şarkı olacağını bilerek bugünleri seçmiş ve âdeta CHP’ye seçim şarkısı hediye etmiş. Zaten tüm CHP’li vekiller ve belediye başkanlarından Meral Akşener’e dek hepsi paylaştı.

Devlet Bahçeli’nin beni çok güldüren ALTILI GANYAN tanımlamasındaki “Altılı Masa”nın bileşenleri Tarkan’ın şarkısıyla iktidar umutlarını tazelemiş.

Aslında iyi de etmiş, millet kimin kiminle birlikte olduğunu görebiliyor böylece.

Tarkan’ın tercihleri ve yönelimleri kendisini ilgilendirir. Ama bu saatten sonra muhalifliğe sığınması onun için köprüden önceki son çıkış. İhsan Aktaş’ın deyimiyle intihardan önceki son adım. Amigoların FETÖ’cü bot hesapların alkışı da onu kurtaramayacak.

Her şeyin bedeli var.

Bir gün gelir ödenir…”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin