Türkiye gazetesi efsane futbolcuyu kadrosuna kattı. İlk yazı bugün yayınlandı

Gazetenin transfer ettiği yeni köşe yazarı, bugünkü yazısıyla okura merhaba dedi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye gazetesi efsane futbolcuyu kadrosuna kattı. İlk yazı bugün yayınlandı

Türkiye futbolunun efsane isimlerinden Alpay Özalan ilk yazısıyla Türkiye gazetesine katıldı. Gazete, yeni transferini bugünkü manşetinden şu şekilde duyurdu:





Alpay Özalan Türkiye'deki ilk köşe yazısında dün oynana Antalyaspor - Fenerbahçe maçını böyle yorumladı:



"F.Bahçe’nin 10 numarası yok



F enerbahçe çok baskılı başladı ve golü buldu. Golden sonra 2-3 tane net gol pozisyonu yakaladı. Kuyt ve Webo ile bunları değerlendirseydi çok daha farklı ve keyifli bir maça dönüşebilirdi misafir takım için. Ama Fenerbahçe’nin geride kalan 11. haftada en büyük özelliği olan “arzu ve istek” bu maçta eksikti.



Tamam, Webo gol atıyor. Ama çok top kaybetmesi, ayağına top tutamaması sebebiyle Fenerbahçe orta sahasının yükü artıyor.



Orta sahada Emre Belözoğlu hem tempoyu ayarlayan, hem defansif görevini çok iyi yapan hem de top dağılımlarında en iyi oyuncuydu. Alper Potuk F.Bahçe’deki iyi performanslarından birini sergiledi. Maç kilitlendiği için 63. dakikada Alper yerini Emenike’ye bıraktı ve F.Bahçe üç santrfora döndü. Orta saha defansif anlayıştan uzaklaştı ve bu bölge Antalyaspor’un kortrolüne geçti. Kırmızı-beyazlılar kontraklara hızlı çıkmaya başladı.



Bunu gören Ersun Yanal, Selçuk Şahin’i orta sahaya alıp Webo’yu çıkardı. Önemli bir hamleydi. F.Bahçe orta sahası tekrar kuvvetlendi. Ama küçük bir sorun vardı; Emenike göbekte oynuyordu, santrafor olarak. Kapalı savunmada Emenike’nin göbekte başarılı olma şansı yok. Nitekim son bölümde kanada geçince, Sow’un golü geldi."



Köşe yazısının tamamını okumak için tıkayınız.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin