Türkiye Futbol Federasyonu, depremzedeler için düzenlenecek olan 'Omuz Omuza' kampanyasının başlangıç tarihini açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüp başkanları düzenlenecek yardım kampanyası hakkında detayları paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu, depremzedeler için düzenlenecek olan 'Omuz Omuza' kampanyasının başlangıç tarihini açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi; 1 Mart'tan itibaren kulüplerin ortaklığıyla depremzedeler için yardım düzenleneceğini belirtti. 

Büyükekşi açıklamasında; "Guardiola, Klopp, Wenger, İlkay Gündoğan, Guti, Kaka gibi birçok ismi 1 Mart kampanyamızda bir araya getirmeyi hedefliyoruz." sözlerini sarf etti. 

"İNŞALLAH BİNLERCE AİLENİN BARINMA SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamasında; "Fenerbahçe ailesi olarak başkanlarımızı burada ağırlamaktan mutluluk ve şeref duyuyoruz. 11 kulüp başkanı burada olacak. Yarın akşam da Ahmet Nur Çebi başkanımızın davetine icabet edeceğiz. Hayat, ilk 2-3 haftaya göre daha normal akacak ancak oradaki yaraları sarmak daha uzun sürecek. Futbola baktığımızda, bizim en büyük sorumluluğumuz dayanışmayı, birlik ve beraberliği daha canlı tutmak. Bize büyük sorumluluk düşüyor. Bizim en büyük sorumluluğumuz deprem ile ilgili hassasiyeti, dayanışma ruhunu, yardımseverliği daha dinç tutmak. 1 ailenin bile barınma sorununu çözsek bu kutsal bir şeydir. İnşallah binlerce ailenin barınma sorununu çözeceğiz." dedi. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise; "Ali Koç'a daveti için teşekkür ediyorum. Ahmet Ağaoğlu'nun başlattığı bu birlikteliği devam ettirmek istiyoruz. 1 Mart'ta başlatacağımız kampanyada devletimizin ve milletimizin yanında olacağımızı camiam adına belirtmek istiyorum." sözlerini sarf etti.

Trabzonsor Başkanı Ahmet Ağaoğlu; "Yaraları sarma sorumluluğumuz var. Var gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz on binlerce ailenin barınma sorununu çözmek." dedi.  

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin