'Türkiye çalkalandı ama Ceceli’nin yaptığı şeye inanamadığı için'

Cengiz Semercioğlu'na köşe komşusundan itiraz geldi.

Google Haberlere Abone ol
'Türkiye çalkalandı ama Ceceli’nin yaptığı şeye inanamadığı için'

Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, “Sinem Gedik bir kadınla değil de erkekle ilişki yaşasaydı yine ‘skandal’ başlığını atacak mıydın?” sorusuna, “Kesinlikle evet. Çünkü bu haberde skandal olan iki kadının yakınlaşması değil, olay sırasında evde çocuğun olduğu iddiası. Ve Ceceli’nin, çocuğunun annesinin görüntülerine dayanarak dava açması. Bunlar skandal değilse neden üç gündür Türkiye bu olayla çalkalanıyor?” cevabını verdi. Semercioğlu'na köşe komşusu Onur Baştürk'ten itiraz geldi.



Onur BAŞTÜRK / HÜRRİYET



Cengiz’e katılmıyorum



Dünkü yazısında Cengiz, “Sinem Gedik bir kadınla değil de erkekle ilişki yaşasaydı yine ‘skandal’ başlığını atacak mıydın?” sorusunu şöyle yanıtlamış:

“Kesinlikle evet. Çünkü bu haberde skandal olan iki kadının yakınlaşması değil, olay sırasında evde çocuğun olduğu iddiası.

Ve Ceceli’nin, çocuğunun annesinin görüntülerine dayanarak dava açması. Bunlar skandal değilse neden üç gündür Türkiye bu olayla çalkalanıyor?”

Bu görüşe katılamıyorum Cengiz, çünkü...

◊ Eğer olaya bu pencereden bakarsak eşinden boşanmış ve çocuğunun velayetini almış bekar kadınların yeni bir ilişki yaşamasını da “sakıncalı” ve “ayıp” bulmuş olmuyor muyuz?

◊ “Çocuğun yanında yakınlaşmak” ise ortada bir tanım. Nereden bilebiliriz ki o yakınlaşmayı? Ayrıca, bu yine annenin sorumluluğu değil mi? Biz neden yargılayalım ki bu durumu?

◊ Bu yüzden “sorun” olarak görülen, bir kadının hemcinsiyle yakınlaşması. Erkekle ilişki yaşasaydı belki “sorun” olarak görülmeyecekti.

◊ Ayrıca boşanmış bir erkek sevgilisiyle öpüşse ve o sırada yanında çocuğu olsa bu durum yine sorgulanır mıydı?

◊ Türkiye çalkalandı evet ama Ceceli’nin yaptığı şeye inanamadığı için...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin