Türkiye - Brezilya maçı canlı izle. Filenin Sultanları Paris Olimpiyat elemeleri 5. maçında Brezilya'yı devirdi

Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri beşinci maçında Brezilya ile karşılaşıyor. 2024 Paris Olimpiyatları elemelerinde 4'te 4 yapan A Milli Kadın Voleybol Takımımız Japonya'da Brezilya ile karşı karşıya geldi. İkinci sette zorlansa da Filenin Sultanları oyunu domine ederek dünya üçüncüsü Brezilya'yı 3-0 devirdi.

Türkiye - Brezilya maçı canlı izle. Filenin Sultanları Paris Olimpiyat elemeleri 5. maçında Brezilya'yı devirdi

Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri beşinci maçında Brezilya ile karşılaşıyor. 2024 Paris Olimpiyatları elemelerinde 4'te 4 yapan A Milli Kadın Voleybol Takımımız Japonya'da Brezilya ile karşı karşıya.

İLK SETİ DOMİNE ETTİLER

İlk sette oyuna ağırlığını koymaya çalışan Filenin Sultanları, Brezilya karşısında kora kor mücadele ediyor. Ebrar ve Eda'nın serileriyle maçın ilk setinde 3 farklı üstünlüğü korumaya çalışıyor.

Vargas, Ebrar ve Eda'nın başarılı oyunlarıyla birlikte seti domine eden Filenin Sultanları seti 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti. 

İKİNCİ SETE HIZLI BAŞLADILAR AMA...

İkinci sete Brezilya hızlı başladı. İkinci setin başlarında 4-0'lık bir seri yakalayan Brezilya, Filenin Sultanları karşısında ikinci sette direniyor. Ebrar, Eda ve Vargas'ın baskılarına rağmen Brezilya ikinci sette farkı 3 sayıda tutmayı başarıyor. 

Zehra Güneş, Ebrar ve Eda'nın birbiri ardına aldığı sayılarla birlikte ikinci sette durumu dengeledi ve 14-14 beraberliği sağladı. Devamında Filenin Sultanları Brezilyalı rakiplerine şans vermedi. Aradaki farkı koruyan Filenin Sultanları ikinci seti 29-27 kazandı.

ÜÇÜNCÜ SET BAŞA BAŞ GİTTİ

İlk iki seti kazanan Filenin Sultanları üçüncü sette kora kor bir oyun sergiledi. Karşılıklı sayılar sonrası sette durum 12-10 Filenin Sultanları'nın önde girişiyle neredeyse yaralandı. Eda ve Cansu'nun başarılı oyunlarıyla birlikte Filenin Sultanları üçüncü sette 3 farklı öne geçti. Cansu'nun blok sayılarıyla farkı koruyan Filenin Sultanları üçüncü seti domine etmeye başladı. Vargas, Cansu ve Ebrar'ın domine ettiği sette farkı 5 sayıya kadar çıkaran Filenin Sultanları Brezilya'ya nefes aldırmadı. 

Ve Filenin Sultanları Brezilya'yı 3-0 devirerek elemelerde 5'te 5 yaptı.  

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin