Türkiye 4-0 Faroe Adaları MAÇ ÖZETİ

A Milli Futbol Takımımız, Uluslar Ligi'nde oynadığı ilk maçta Faroe Adaları'nı 4-0 mağlup ederek gruba galibiyetle başladı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye 4-0 Faroe Adaları MAÇ ÖZETİ

Uluslar Ligi C Grubu'nda yer alan A Milli Futbol Takımımız, ilk maçında Faroe Adaları'yla Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşılaştı.

İlk yarım saat golsüz geçilirken, perdeyi bu sezon çok iyi bir performans gösteren Cengiz Ünder açtı. Defansın arkasına atılan topta Kerem Aktürkoğlu'nun vuruşunda kaleciden seken topa ceza sahası dışından aşırtma bir vuruş yapan Cengiz Ünder topu ağlara göndererek 37. dakikada skoru 1-0'a getirdi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Millilerimiz ikinci yarıya golle başladı. Topla çok iyi ilerleyen Halil Dervişoğlu kaleciyle karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla 47. dakikada farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

82. dakikada sahneye bu sefer Serdar Dursun çıktı. Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı kornerde çok iyi bir kafa vuruşu yapan Serdar Dursun, milli formayla dördüncü golünü kaydetti.

Bu golden yalnızca üç dakika sonra ise Yunus Akgün'ün nefis pasında sağ çaprazda topla buluşan Merih Demiral skoru 4-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol çıkmayınca Millilerimiz karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak gruba galibiyetle başladı.

Grubun bir diğer maçında ise Lüksemburg, Litvanya'yı 2-0'lık sonuçla geçti.

Millilerimiz ikinci maçında 7 Temmuz Salı günü 21:45'te Litvanya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin