Turkcell Mobil 360 zirvesine katılmayacak

Avrupa'daki en büyük GSM etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ‘Mobil 360’ zirvesine güvenlik sorunlarından dolayı Turkcell katılmayacak.

Google Haberlere Abone ol
Turkcell Mobil 360 zirvesine katılmayacak

Dünyadaki mobil operatörlerin en büyük çatı örgütü olan GSMA, 3 Aralık’ta Brüksel’de 5G’nin geleceğinin konuşulacağı ‘Mobil 360’ zirvesi düzenleyecek. Ancak Paris saldırıları sonrası Brüksel’de de terör alarmı verilmesi bu zirveyi tehlikeye soktu. Düzenlenecek zirvenin ana konuşmacılarından biri olacak Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu, Brüksel’deki terör alarmı sebebiyle programını iptal etti.



'DAHA GÜVENLİ BİR ZAMANI BEKLEMEK ZORUNDAYIZ'



Terzioğlu, GSMA yönetimine gönderdiği iptal yazısında şunları söyledi: “Brüksel’in en yüksek düzeyde terör alarmında olmasını endişe ile karşılıyoruz. Tehdit seviyesinin bu düzeyde olmasından hareketle, Brüksel seyahatimizi iptal etmek zorunda kaldık. GSMA Mobile 360 Europe’a katılmak ve endüstrinin bu değerli platformuna katkıda bulunmak konusundaki kararlılığımız ve çabalarımıza rağmen, Avrupa telekom sektörünün liderleriyle biraraya gelmek için daha güvenli bir zamanı beklemek durumundayız. Brüksel’in bir an önce güvenlik ve istikrara yeniden kavuşmasını temenni ediyoruz.”



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin