Türkçe alternatif müziğin öncü grubu maNga unutulmaz bir geceye imza attı.

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı TURKCELL VADİ’de konserler son hızıyla devam ediyor. Türkçe Alternatif Müziğin öncü grubu maNga, önceki akşam Turkcell Vadi sahnesinde binlerce seveniyle unutulmaz bir geceye imza attı. Her konserinde oluğu gibi grubun biletleri günler öncesinden tükendi.

Google Haberlere Abone ol
Türkçe alternatif müziğin öncü grubu maNga unutulmaz bir geceye imza attı.

Konsere ışık show’lu introyla başlayan maNga, 5. Stüdyo albümleri Antroposen'den ‘Alacaklı Topraklar’, ‘Habil Kabil’ ve ‘Batan Dünyanın Malları’nı peş peşe söylediler. Konserde grubun şarkılarına kalabalık seyirci topluluğu hep bir ağızdan eşlik ettiler. Ferman Akgül (vokal) Yağmur Sarıgül (elektro gitar), Cem Bahtiyar (bas gitar) ve Özgür Can Öney’den(davul) oluşan maNga’ya sahnede dj olarak İlker Aksungar eşlik etti.

Türkçe alternatif müziğin öncü grubu maNga unutulmaz bir geceye imza attı.

Türkiye'nin en yeni en genç açıkhava sahnesi Turkcell Vadi'de gerçekleşecek konser serisinde Fatma Turgut 15 Mayıs Pazar akşamı müzikseverlerle buluşacak.

Türkçe alternatif müziğin öncü grubu maNga unutulmaz bir geceye imza attı. - Resim : 2

Turkcell Vadi’de, maNga ve Fatma Turgut’un ardından sırasıyla; Perdenin Ardındakiler, Melike Şahin, Emir Can İğrek, Duman, Adamlar, Simge Sağın konserleri seyircilere unutulmaz geceler yaşatacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin