Türkan Şoray bu sefer yönetmen koltuğunda

'Uzaklarda Arama' filminin çekimleri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Türkan Şoray bu sefer yönetmen koltuğunda

Yönetmenliğini Türkan Şoray'ın yaptığı çekimleri Muğla'da devam eden 'Uzaklarda Arama' filmindeki imkansız aşk hikayesi set ekibini bile derinden etkiledi.



Filmin başlıca rollerini paylaşan Serkan Şenalp ve Sevde Erginci'nin canlandırdığı karakterler için Türkan Şoray "Bence  Serkan ve Sevda arasındaki kimya müthiş. Oyunculukla ilgili performansları çok iyi. Senaryodaki büyük bir aşk hikayesini o kadar iyi canlandırdılar ki, bu genç oyuncularımı yürekten kutlarım. İkisi bence bu yılın ve  önümüzdeki yılın en iyi çifti olmaya adaylar" dedi. 



Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği ve ayrıca oyuncu olarak da rol aldığı 'Uzaklarda Arama'nın çekimleri devam ederken Türkan Şoray yönetmen koltuğunda  olmanın kendisini  çok mutlu ettiğini ve şu an aklında yeni hikayelerin de oluştuğunu söyledi.



Filmin oyuncu kadrosunda; Yağmur Ünal, Mustafa Uğurlu, Fırat Tanış, Mehtap Bayri, Kaan Urgancıoğlu, Ekin Türkmen, Sevda Erginci, Serkan Şenalp,  Aslı Samat, Esra Ergün, Elif Atakan, Pınar Göktaş, Fatih Al, Sema Keçik, Goncagül Sunar, Turgay Aydın, Doğa Konakoğlu gibi isimler yer alıyor. Bu isimlere Eşref Kolçak ve Suna Selen gibi usta isimler de eşlik ediyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin