Türk televizyonlarında bir ilk! TRT 1'den yepyeni bir format... Hem dizi hem program!

Yeni yayın dönemine iddialı yapımlarla girmeye hazırlanan TRT 1, Türk televizyonlarında bir ilki daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Aynı anda hem bir dizi hem bir program izlemeye hazır mısınız? Türkan Hanım’ın Konağı yenilikçi formatıyla çok yakında ekranların vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Türk televizyonlarında bir ilk! TRT 1'den yepyeni bir format... Hem dizi hem program!

Bir program düşünün; aynı zamanda özlediğimiz sıcacık bir aile ortamında, birbirlerinin sevinciyle sevinen, derdiyle kederlenen insanların hikâyelerini ekrana getirsin, içinde yemek tarifleri ve gündelik pratik bilgiler olsun. Hep beraber gülüp, hep beraber ağlayan, içine sonsuz mutluluklar sığan kocaman bir konak olsun. O konakta hayattan çıkartılan küçük mutluluklar en kıymetli anlara dönüşsün. O konakta her birimize, Türkan Hanım’ın omzunda bir yer olsun.

Türk televizyonlarında bir ilk! TRT 1'den yepyeni bir format... Hem dizi hem program!

Bir dizi düşünün; her hafta alanında uzman bir konuk, hepimizin başına gelebilecek bir sorunun çözüm yollarını anlatsın. Bununla da kalmasın sevdiğiniz sanatçıları evlerinize konuk etsin. “Nasıl olacak ki?” diyorsanız, Türkan Hanım’ın Konağı hikâye ile gerçeği, masal ile hakikati sizler için bir araya getiriyor. Her hafta örnek bir konunun işleneceği dizide, geleneklerimizin köklü mirası ile Türkan Hanım, hem konağındaki büyük ailesine hem de ekran başındaki izleyicilere yol gösterecek.

Oyuncu kadrosunda; Arzu Yanardağ, Mürşit Ağa Bağ, Ayşen İnci, Buket Dereoğlu gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra birçok genç yeteneğinde yer aldığı Türkan Hanım’ın Konağı, sevdiğiniz ünlüleri de sizler için ağırlıyor.

Türkan Hanım’ın Konağı yediden yetmişe tüm izleyicileri ekran başına davet ediyor.

Türk televizyonlarında bir ilk! TRT 1'den yepyeni bir format... Hem dizi hem program! - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin