Türk Telekom Tivibu'da 'Oscar' geçidi!

Türk Telekom Tivibu, 88'inci Oscar Ödül Töreni öncesinde, geçmiş yılların unutulmaz Oscarlı filmlerini izleyiciyle buluşturacak.

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom Tivibu'da 'Oscar' geçidi!

Türk Telekom Tivibu, 28 Şubat'ta sahiplerini bulacak 88'inci Oscar Ödülleri’ne özel, 25 Şubat - 2 Mart 2016 tarihleri arasında, tüm Tivibu üyelerini geçmiş yılların unutulmaz Oscarlı filmleri ile buluşturacak.



Aynı tarihte IPTV ve web platformunda açılacak ‘Oscar’lı Filmler’ klasörü ise 13 Mart 2016’ya kadar yayınını sürdürecek.



Sinetivi ekranı ve Oscar’lı Filmler Klasöründe, Oscar adayı olmuş ya da Oscar kazanmış önemli filmler, Tivibu üyelerini Oscar Ödül Töreni heyecanına hazırlayacak. Kefaret (Atonement), Siyah Kuğu (Black Swan), Avatar, Yukarı Bak (Up), 12 Yıllık Esaret (12 Years a Slave), Örümcek Adam-2 (Spider-Man -02), Yerçekimi (Gravity), Shrek, Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi (Curious Case of Benjamin Button), The Sweeney Todd: Fleet sokağının Şeytan Berberi (The Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street) fimleri; orijinal dilinde ya da Türkçe dublaj seçenekleriyle izlenebilecek.



Tivibu üyeleri; IPTV, Uydu, SmartTV ve web üzerinden 3 numaralı kanalda yayın yapan Sinetivi’nin yayınlarını Oscar özel yayını boyunca hangi pakette olurlarsa olsunlar, ister 3 numaralı kanaldan isterlerse de 1 numaralı tanıtım kanalından takip edebilecekler. Oscar’a özel ‘Seç İzle’ klasörüne ise IPTV ve web üzerinden ulaşılabilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin