Türk Telekom Galatasaray için en yaratıcı şampiyonluk mesajını Twitter’da seçiyor

Türk Telekom, Galatasaray taraftarlarının sezon boyunca süren heyecanını ve şampiyonluk sevincini sosyal medyada da paylaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom Galatasaray için en yaratıcı şampiyonluk mesajını Twitter’da seçiyor

TürkTelekom, Galatasaray’ın 19. kez elde ettiği şampiyonluk için en yaratıcısloganı Twitter üzerinde seçiyor. Türk Telekom, yarışma sonunda birinciseçilecek sloganın yazarını, Galatasaray’ın kombine bileti ile ödüllendirecek.



Türk Telekom, bu amaçla tüm Twitter kullanıcılarına açık olan bir slogan yarışması düzenledi. Dileyenbütün Twitter kullanıcıları bu yarışmaya#sampiyonluksloganietiketini (hashtag) kullanarak, Galatasaray’ın 19. şampiyonluğu için yazacakları tweet’lerile katılabilecekler. Kombine kart kazanmak isteyen taraftarlar tweet’lerini http://sampiyonlukslogani.luckytweet.co adresinde buyarışmaya özel olarak açılan sayfa üzerinden de gönderebilecekler. TürkTelekom’un kurumsal Twitter hesabı üzerinden ilan edilerek başlayan yarışma, 18Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 15:00’e kadar sürecek. Türk Telekom bu yarışmaile şampiyonluk coşkusunu ve sevincini sporun barışçı ruhuna uygun düşecekşekilde zeka dolu, eğlenceli, yaratıcı mesajlarla en iyişekilde ifade eden taraftarları teşvik etmeyi hedefliyor.



Yarışma süresinin bitiminde yapılacak değerlendirme sonucunda seçici kurul tarafındanbirinciliğe layık görülecek olan sloganın sahibi olan taraftar, Türk Telekomtarafından 2013-14 futbol sezonu için Galatasaray kombine bileti ileödüllendirilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin