Türk pop starlarına 'dijital' rakip

Türkiye’nin ilk dijital starı Saruzeen’in single’i çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Türk pop starlarına 'dijital' rakip

Türkiye’nin ilk dijital şarkıcısı Saruzeen’in “Alınıyorum” isimli single’ı müzikseverlerle buluştu. Saruzeen’in elektro-pop türündeki şarkısı “Alınıyorum”, başta iTunes olmak üzere tüm dijital platformlarda satışa sunuldu. Beste ve aranjesi Yiğit Özcan‘a ait single’ın mastering’i ise Amerika’da yapıldı. İlgili single’ın 3D full animasyon müzik videosu da Youtube’da hayranlarıyla buluşmaya başladı. Yiğit Özcan, Saruzeen’in, interaktif olma özelliği sayesinde dünyadaki benzerlerinden çok daha üstün bir özelliğe sahip olduğunu açıkladı.



Amerikan-Türk ortak yapımı özel bir yazılım ile yaratılan dijital şarkıcı Saruzeen, hologram teknolojisiyle orkestra eşliğinde canlı performans yapabilmesinin yanı sıra interaktif olma özelliğiyle de dünyadaki muadilleri arasında bir ilk olma özelliği taşıyor.



Girişimci Yiğit Özcan’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı sanal karakterin ilk yabancı single’ı “Oh Yeah” ise Amerika’nın önde gelen müzik platformlarında kısa süre içinde yayınlanmaya başlayacak. Şimdiden hayranları oluşan Saruzeen’in yıl sonuna kadar oyunu da hayranlarıyla buluşacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin