Türk imam Ahmet Yücetürk, New York'ta çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındı!

New York'ta daha önce JFK Havalimanı Uluslararası İslam Merkezi ve Boston Selimiye Camii'nde imamlık yaptığı öğrenilen Ahmet Yücetürk isimli kişi, Youtube'da pedofilileri ortaya çıkarmak için çocuk gibi davranan iki kişiyle uygunsuz konuşmalar yapınca polis tarafından yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Türk imam Ahmet Yücetürk, New York'ta çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındı!

ABD'nin New York kentinde Türkiye kökenli bir imam, pedofili suçlamasıyla göz altına alındı.

NY Post'ta yer alan habere göre, NYCreeps Spotlight isimli sayfayı yöneten iki kişi sosyal medya sayfalarında çocuk gibi davranarak yaşı büyük kişilerin kendileriyle iletişime geçmesini bekliyor. Bu kişilerle buluşma gerçekleşince ise onları kayda alarak, neden çocuk yaştaki kişilerle bu tip konuşmalar yaptıklarını sorarak kayda alıyor ve Youtube sayfasında yayınladıkları görüntüleri polise teslim ediyor.

 YOLDAN GEÇEN POLİSLER TARAFINDAN YAKALANDI

İddiaya göre Ahmet Yücetürk, kendisine 14 yaşında olduğunu söyleyen sayfa yöneticisi 'FM'ye onunla seks yapmak istediğini ve hafta sonu annesinin evde olup olmadığını sordu. Bunun üzerine FM, Yücetürk'le bir buluşma ayarladı ve buluşmaya gelen Yücetürk'ü kayda aldı.

Yücetürk, olay yerine gelen polislere FM tarafından rahatsız edildiğini söylerken, FM durumu anlatarak Youtube'da pedofilileri ortaya çıkarmayı amaçlayan bir organizasyonun başında olduğunu söyledi.

Youtuber'ın polislere konuşma kayıtlarını göstermesinin ardından Yücetürk gözaltına alındı. İmam Yücetürk hakkında, yaşı küçük kişiyle cinsel ilişki girişimi ve uygunsuz materyalleri yaşı küçük kişiye verme suçlamasıyla dava açıldı. Kefaletle serbest bırakılan Yücetürk'ün yargılanmasına ocak ayında devam edilmesi bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin