Türk Hava Yolları yeni reklam kampanyasını hangi ajansla yürütecek?

Şirketin dünya genelindeki tüm iletişim çalışmalarını yürütecek ajans belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Türk Hava Yolları yeni reklam kampanyasını hangi ajansla yürütecek?

Türk Hava Yolları'nın (THY) dünya genelindeki tüm iletişim çalışmaları, Crispin Porter + Bogusky reklam ajansı tarafından yürütülecek.



THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, son yıllarda global ölçekteki marka bilinirliğini arttırmaya yönelik önemli projelere imza atan THY, küresel iletişimde gelecek dönem hayata geçireceği yeni uygulama planını belirledi. 



THY, artan hizmet kalitesini daha geniş kitlelere duyurabilmek için dünyanın en önemli ve saygın reklam ajanslarından Crispin Porter + Bogusky ile el sıkıştı.



Açıklamada, görüşlerine yer verilen THY Genel Müdürü Temel Kotil, öncelikli hedeflerinin Avrupa'nın ilk 5 yıldızlı havayolu unvanına sahip olmak olduğunu belirtti. Kotil, "İkinci hedefimiz ise şu an ilk 10 içerisinde yer aldığımız dünyanın en iyi havayolu şirketleri sıralamasında ilk 5'e girmek. Bu hedefe ulaşmamıza katkı sağlayacak, alanında en etkin reklam ajanslarından biri ile çalışacağımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.



Crispin Porter + Bogusky'nin Üst Yöneticisi (CEO) Andrew Keller ise gerçekleştirdikleri işbirliğinin kendilerini oldukça heyecanlandırdığını belirterek, "Dünyanın ekseni giderek doğuya kayıyor ve sektördeki mevcut standartları Türk Hava Yolları ile birlikte değiştirmek ve bu değişim sürecini bir an önce başlatmak için sabırsızlanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.



"Kobe vs. Messi: Efsane Uçuş" reklam filminin yeni versiyonu için çalışmalara başlandı



Crispin Porter + Bogusky, geçen yıl dünya genelinde en beğenilen ve YouTube tarihinin en çok izlenen reklam filmlerinden biri olan "Kobe vs. Messi: Efsane Uçuş"un yeni versiyonu için hızla çalışmalara başladı.



Reklam ajansının Londra ile Los Angeles ofislerinin birlikte hazırladıkları global kampanya çok yakında dünya genelinde yayınlanacak.



Bir yıldır devam eden hazırlık çalışmaları geçen günlerde tamamlanan ve yeni marka konumlandırma stratejisine göre revize edilen yeni motto, Kobe vs. Messi reklam filmi ile kullanılmaya başlanacak. AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin