Türk Halk Müziğinin efsane isminin ölüm yıldönümü Twitter'ı salladı!

Türk Halk Müziğinin efsane ismi Neşat Ertaş ölümünün birinci yılında unutulmadı.

Google Haberlere Abone ol
Türk Halk Müziğinin efsane isminin ölüm yıldönümü Twitter'ı salladı!

Türk Halk Müziği bestecisi, söz yazarı ve yorumcusu Neşet Ertaş'ın birinci ölüm yıldönümünde , siyaset, medya ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını Twitter adreslerinden dile getirdi.



"Gönlüm hep seni arıyor" sözleri ile hayatımızda unutulmaz izler bırakan Neşet Ertaş, Twitter'da da unutulmadı.  Sosyal medyada en çok paylaşılan Neşet Ertaş'ın "Neredesin sen" isimli türküsü oldu. Ertaş'ı anan çok sayıda kişi usta ozana olan saygısını sundu. 



İşte o tweetler: 



Egemen Bağış: Hak bildiğim yoldan ayrı gitmedim Koğular getirip gıybet etmedim Gönülleri kırıp can incitmedim Bir garip sazımı çaldım giderim #Neşetertaş



Faruk Çelik: Büyük Halk Ozanı  #NeşetErtaş’ı ölümünün birinci yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.



Mustafa Sarıgül"Ayaklarığzın turabı,gonülleriğizin hızmatçısıyım efendim;buraya gadar zahmet idip geldiğiz,bağa şeref verdiğiz" Gönlümüzdesin Neşet Ertaş.



Sabahat Akkiraz: NEŞET ertaş usta aramızdan ayrılalı bir yıl oldu. Gönül telimizin ustasını özlüyorum.



Metin Uca: "Mühür gözlüm" de "Ne güzel yaratmış" da "Niye çattın kaşlarını" da "Sevda olmasaydı" da tüm Türkiye de 1 yıldır Neşet Ertaş'sız ve öksüz.



Armağan Çağlayan"Bana öldü demeyin yoruldu gitti deyin" Neşet Ertaş.



Tuğba Özay: Zeki Müren ve Neşet Ertaş...iki dev isim İki sanat güneşi. Biri Türk Sanat Müziğinin biri Türk Halk Müziğinin mihenk taşlarından. Saygıyla.



Behzat Uygur: NEŞET ERTAŞ unutulmaz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin