'Türk Gelin, Yabancı Damat' iddialarına yalanlama. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden açıklama geldi: Böyle bir proje olmadığı gibi...

İçişleri Bakanlığı’nın 'Türk Gelin, Yabancı Damat' diye bir proje düzenlediğini öne süren pek çok kişi, sosyal medyada duruma tepkide bulundu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da tepki gösterdiği iddialara Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yalanlama geldi.

Google Haberlere Abone ol
'Türk Gelin, Yabancı Damat' iddialarına yalanlama. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden açıklama geldi: Böyle bir proje olmadığı gibi...

Sosyal medyada pek çok kişi, İçişleri Bakanlığı’nın 'Türk Gelin, Yabancı Damat' diye bir proje düzenlediğini öne sürerek tepkide bulundu.

Onlardan biri olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da twittter hesabından “İçişleri Bakanlığı’nın desteklediği projeye bakın. Akıl tutulması diyeceğim ama tutulacak bir akılda yok ortada. Kızlarımıza yabancı damat arayacağınıza oğullarımıza iş bulacak ortam yaratın ki kızlarımıza evlenme teklif edebilsinler." İfadelerine yer verdi.

İddialara, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yanıt geldi.

Merkez, sosyal medya hesabından "İçişleri Bakanlığı, 'Türk Gelin, Yabancı Damat' diye bir projeyi destekliyor." iddiası doğru değildir. Böyle bir proje olmadığı gibi iddiaya konu Sivil Toplum Kuruluşu Harmony ile İçişleri Bakanlığı'nın herhangi bir ilgi veya ilişkisi bulunmamaktadır.” İfadelerine yer verdi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin