Türk dizileri canlı yayında ortalığı karıştırdı

Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı ' programınında Türk dizileri ve aile değerleri konusu tartışıldı.

Google Haberlere Abone ol
Türk dizileri canlı yayında ortalığı karıştırdı

Dizilerde evlilik dışı hamile kalınmasını ve çocuk doğurulmasını eleştiren Türküsev, 'Bunlar Türk değerlerine uymuyor. Bizim toplumu için bu normal değil ' dedi. Türküsev'e, 'Ben savunuyorum mesela, kime ne? ' diye çıkışan Demiray, 'Türk halkı adına konuşmazsınız ' diye tepki gösterdi.



'İNSANLARIN HAYATINA MÜDAHİL OLMAYIN'

'Ben değerler adına konuşuyorum ' karşılığını veren Türküsev'e Demiray, 'İnsanların hayatına müdahil olmayın ' dedi. Bunun üzerine, 'Ne demek? O zaman trafik kuralları da olmasın ' diye çıkışan Türküsev'e Demiray, 'Ben bir kızın evlenmeden hamile kalmasını savunuyorum ' karşılığını verdi. Türküsev de, 'Biz savunmuyoruz, siz savunun. Sizin kızınız var mı? ' diye sordu.



'SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN AZINLIKTA' 

'Evet var ' yanıtını veren Demiray'a Türküsev, 'Benim oğlum var ve ben oğlumun elalemin kızıyla ilişki yaşayıp hamile bırakmasını istemem ' dedi. 'O sizin bakış açınız ' karşılığını veren Demiray'a Türküsev, 'Kusura bakmayın. Bu ülkede sizin gibi düşünen çok azınlıkta ' diye çıkıştı. Türküsev, 'Bunlar tehlikeli şeyler. Böyle şeyler söylemeyin ' diyen Demiray'a, 'Hayır sizin dediğiniz tehlikeli ' diye tepki gösterdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin