"Türk basını için böylesine kara bir dönem 12 Eylül'de bile yaşanmadı"

CHP'nin gazeteci adayından İpek Medya Grubu'na destek ziyareti...

Google Haberlere Abone ol
"Türk basını için böylesine kara bir dönem 12 Eylül'de bile yaşanmadı"

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, Bugün Gazetesi ve Kanaltürk’ün İzmir temsilciliğine destek ziyaretinde bulundu.



Kayyum atanmasını ve kanalların yayınlarının hukuksuz şekilde kesilmesini eleştiren Atila Sertel, “AKP iktidarının özellikle son 6-7 yılında pek çok zulüm yaşandı, pek çok hukuksuzluk yapıldı ama bugüne kadar böyle kara bir gün yaşanmadı” dedi.



Bugün Gazetesi ve Kanaltürk İzmir Temsilcisi Cemalettin Özdoğan’la görüşen Atila Sertel, çalışanlara iyi dileklerini ileterek şunları söyledi:



"Türk basını için böylesine kara bir dönem 12 Eylül’de bile yaşanmadı. Seçimlere sayılı günler kala çok uzun yıllardır faaliyet gösteren, hiçbir açığı olmayan şirketler grubuna kayyum atanması iktidarın çaresizliğini gösteriyor. 2 Kasım sabahı Türkiye yeni bir güne uyanacak. Hukuksuzluklar son bulacak. Bir gazeteci olarak bundan sonraki süreçte böylesine hukuksuzluklar, haksızlıklar yapılmaması için mücadeleye devam edeceğim. Bu günler geçecek, bu zulüm bitecek ama Türkiye’nin tarihine kara bir gün olarak not düşülecek"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin