Türk askerinin bu hareketi tüyleri diken diken etti. Asker botunu çıkardı depremzedeye verdi. Aralarındaki konuşma gözleri yaşarttı

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler 11 kentte yıkıma neden oldu. On binlerce insan hayatını kaybetti. Binlerce bina enkaz yığınına döndü. Milyonlarca vatandaş çaresiz kaldı. Türkiye 85 milyon birlik oldu deprem bölgesinde yaralar sarılmaya çalışılıyor. Deprem bölgesinden gelen bir görüntü yürekleri ısıttı. Bir asker, ayağında ayakkabı olmadığını gördüğü depremzedeye kendi botunu verdi.

Google Haberlere Abone ol
Türk askerinin bu hareketi tüyleri diken diken etti. Asker botunu çıkardı depremzedeye verdi. Aralarındaki konuşma gözleri yaşarttı

Türkiye 6 Şubat sabahına kapkara uyandı. Kahramanmöaraş merkezli yaşanan depremler yürekleri yaktı. Depremler 11 kentte yıkıma neden oldu. Depremler sonrası 85 milyon bir oldu yaraları sarıyor.

Deprem bölgesinden gelen bir görüntü yürekleri ısıttı. Bir asker, ayağında ayakkabı olmadığını gördüğü depremzedeye kendi botunu verdi.

Depremzede vatandaş, "Komutanım olmaz. Komutanım valla olmaz. Biz idare ederiz." derken mehmetçik ise, "Al abi giy onu, biz buluruz, giy." yanıtını verdi.

Milli Savunma Bakanlığının videolu açıklamasında, “Mehmetçik bu millet ve devlet için göz kırpmadan canını vermeye yemin etmiştir. Bu nedenle yolda gördüğü vatandaşımızın ayağında ayakkabı olmadığını görünce kendi botunu vermekten geri durmaz. Kendisine verilen ne varsa asıl sahibinin bu millet olduğunu iyi bilir” denildi.

Görüntüler sosyal medyada çokça paylaşıldı. İşte o görüntüler:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin