Tunceli'deki orman yangınları sürüyor, Twitter'da gündem oldu

Tunceli'deki orman yangınları sürüyor. Özellikle Tunceli'nin iki ilçesinde Ovacık ve Hozat arasındaki bölgede bir haftadan uzun bir süredir süren orman yangınlarıyla ilgili açıklama yapan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, bugün yeni bir görüntü paylaşarak yangınların son durumu hakkında bilgi verdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Tunceli'deki yangını gündeme getirerek şu paylaşımda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Tunceli'deki orman yangınları sürüyor, Twitter'da gündem oldu

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Twitter üzerinden bir açıklama yaparak Tunceli'deki orman yangınlarının sürdüğünü belirtti ve son durum hakıknda bilgi verdi. 

Maçoğlu, bununla ilgili olarak da bir video paylaştı.

Bu arada Tunceli'deki orman yangınlarının devam etmesiyle ilgili Twitter'da da Tunceli etiketi altında yangınları söndürünü çağrısı yapıldı. Özellikle Ovacık ve Hozat belediye başkanlarının yangınlar için hava desteği istemesi gündeme getirildi.

 

Ekrem İmamoğlu'ndan destek geldi

Öte yandan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Tunceli'deki yangını gündeme getirerek şu paylaşımda bulundu.

Tunceli’deki orman yangının hala kontrol altına alınamaması çok üzücü. Munzur Vadisi ve bu bölgedeki ormanlarımız ülkemizin biyolojik zenginliği açısından çok kıymetli. İBB olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Yangının bir an önce söndürülmesi en büyük dileğimiz.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin