Tunceli Belediyesi çalışanı Meral Uçar kayıptı. Güzel haber geldi

Tunceli'de 1190 gündür kayıp olan ve halen kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'dan sonra ilde yeni bir kayıp ihbarı yapıldı. Açıklama Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı Canan Ay'dan geldi. Ay, Tunceli Belediyesi çalışanı Meral Uçar'dan haber alamadıklarını belirtti ve genç kadının eski erkek arkadaşı tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Tunceli Belediyesi çalışanı Meral Uçar kayıptı. Güzel haber geldi

Tunceli Belediyesi çalışanı Meral Uçar'dan dünden beri haber alınamıyor.

Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı Canan Ay da sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak Meral Uçar adlı çalışanlarına dün saat 17.30'dan beri ulaşamadıklarını söyledi.

Canan Ay, "Eski erkek arkadaşı tarafından tehdit edilen kadın arkadaşımız bir an önce bulunmasını umut ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu arada ailenin, Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nü arayıp kayıp ihbarında bulundukların ancak emniyetin de 24 saat geçmeden herhangi bir işlem yapmayacakları açıklamasında bulunduğu öğrenildi.

Meral Uçar'ın birkaç gün önce eski erkek arkadaşı Birkan Çelik isimli erkek tarafından evi basıldığı ve genç kadının ölümle tehdit edildiği de gelen bilgiler arasında.

Ayrıca Meral Uçar’ın en son Birkan Çelik ile görüldüğü ve Çelik tarafından kaçırıldığı öne sürüldü.

Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı Canan Ay haberden sonra yeni bir açıklama yaptı ve "Meral Uçar bulundu.Durumu iyi" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin