Tüm Türkiye için 4 Kasım uyarısı yapıldı. Geliyor tarih verildi aman dikkat

Uzmanlardan haber geldi tüm Türkiye için uyarı yapıldı. Tarih olarak da 4 Kasım 2023 tarihi verildi.

Google Haberlere Abone ol
Tüm Türkiye için 4 Kasım uyarısı yapıldı. Geliyor tarih verildi aman dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülke genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, zamanla iç kesimlerde doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Tüm Türkiye için 4 Kasım uyarısı yapıldı. Geliyor tarih verildi aman dikkat

KEREM ÖKTEN HABERİ VERDİ SOĞUK HAVA GELİYOR

Meteoroloji bu haberi verirken sosyal medya hesabından meteorolojik değerlendirmelerde bulunan Kerem Ökten de hava durumuyla ilgili uyarılarda bulundu ve dikkat edilmesini istedi.

Kerem Ökten'e göre havalar 4 Kasım'dan itibaren soğumaya başlayacak ancak onun öncesinde sıcak bir hava akımı var. 

Ökten'e göre Türkiye'nin batısı yağmurla ve şimşek çakmasıyla tanışacak. Ancak öncesinde aşırı sıcak hava dalgası var...

İşte Kerem Ökten'in X yani Twitter'dan hava durumuyla ilgili yaptığı o paylaşımlar ve uyarılar...

"2 Kasım'ın ardından 4 Kasım'da çok sağlam bir cephenin gelme ihtimali var. Kasım ayı dolu dizgin geliyor. 4 Kasım'da Ülkemizin batısı şimşekler ile ışıldayabilir..

4 Kasım'da havalar soğuma öncesi çok ısınacak. Aşırı sıcak olacak. 4 Kasım herkesi şaşırtacak bir gün. Sıcaklık batıda bir çok yerde gölgede 30 dereceyi de geçecek. Bu aşırı sıcak hava dalgası kısa süreli...

Değişim olmazsa 6 Kasım'da kuvvetli lodos ihtimali var. Havalar Kasım ayında hareketli..."

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin